To najlepšie z Fotoalbumu (10/2005)

Vymenovanie najlepšej snímky Najlepším záberom z fotomobilu za mesiac október sa stáva...

Začiatkom októbra tohto roku, niekoľko mesiacov po spustení Fony.sk, sme sprístupnili ďalšiu jeho sekciu na adrese foto.fony.sk - Fotoalbum. Ide o verejný album, do ktorého čitatelia vkladajú snímky vytvorené fotoaparátom v mobile.

Pri jeho otvorení sme sa zaviazali odmeniť každý mesiac autora najúspešnejšej fotky vytvorenej pomocou fónu s fotoaparátom. Už v priebehu októbra pribudlo niekoľko desiatok snímok, a tak môžene aj v tomto mesiaci vybrať najúspešnejšieho autora.

Podla pravidiel mala ocenenie získať najlepšie hodnotená snímka, no súčasne musela byť ohodnotená aspoň desaťkrát jedným až piatimi bodmi. Keďže táto podmienka splnená nebola, odmeníme autora najúspešnejšej fotky podla počtu jej zobrazení. Tým je človek s prezývkou Vratko.

Najčastejšie boli zobrazené tieto snímky:

Všetky celkovo najčastejšie zobrazené fotky aj so zväčšeninami nájdete pod týmto odkazom.

Keďže autorom prvých dvoch som ja, odmeneným sa stáva autor tretej snímky v poradí. Ako odmenu sme vybrali tričko Nokia a špeciálne pexeso Sony Ericsson. Budeme sa snažiť ceny čo najskôr víťazovi doručiť.

O projekte foto.fony.sk sme písali v článku Fotoalbum. Odporúčam ho prečítať všetkým, čo vlastnia fotomobil a radi by sa svojimi zábermi z neho podelili aj s ostatnými čitateľi Fony.sk.

Víťazný záber:

Odmena:

Diskusia k článku:

anonymous23.12.2005 - 10:51 Trvalý odkaz

7wcsnurka: ale arrow,ja som bol len nahodny objekt :)MOT-V3/0E.40.79R MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0

anonymous24.12.2005 - 01:12 Trvalý odkaz

Arrow79: Az taky nahodny si veruze nebol :D

Celá diskusia 4 príspevky