Hudobná edícia športovej Nokie 5500

Tlačová správa:

Nokia 5500 Sport hudobná edícia – vždy na správnej stope

Nokia dopĺňa obľúbený, športovo inšpirovaný telefón o nové hudobné funkcie

Espoo, Fínsko/ Bratislava 5. októbra 2006 – Spoločnosť Nokia dnes informovala o najnovšom prírastku do rodiny telefónov „Active“ nazvanom Nokia 5500 Sport hudobná edícia. Úspešný koncept Nokia 5500 Sport je doplnený o 512 MB microSD kartu, na ktorú môžete zaznamenať až 375 piesní, fitness remienok, držiak na bicykel a športový headset v novej farbe.

„Hudba je pre mnohých ľudí zdrojom energie a inšpirácie – počas cvičenia, fitness alebo relaxácie,“ hovorí Antti Koivula, riaditeľ pre lifestylové produkty Nokia. „Po doplnení športového a fitnessom inšpirovaného dizajnu ponúka Nokia 5500 Sport hudobná edícia širokú škálu hudobných funkcií, ktoré zaručujú vynikajúci zážitok z mobilnej hudby. Jej označenie Nokia XpressMusic napokon mnohému napovedá....“

Nový remienok z Nokia 5500 Sport hudobná edícia si môžete pripnúť okolo pásu alebo ruky, takže telefón je na svojom mieste aj počas intenzívneho cvičenia. Športový telefón ponúka handsfree príslušenstvo na počúvanie hudby a telefonovanie. Je pohodlné vďaka anatomicky vytvarovanému dizajnu a môžete si ho pripnúť na ucho. Dokonalý hudobný zážitok umožňuje aplikácia Nokia Music Manager, s ktorou je prenos rôznych digitálnych formátov hudby z počítača ľahký a pohodlný.

Športový spoločník Nokia 5500 Sport hudobná edícia ponúka viac ako len hudbu. Telefón má integrovaný merač krokov, ukazuje ubehnutú vzdialenosť či množstvo spálených kalórií. Tieto hodnoty môžete použitím voliteľného GPS modulu sledovať aj pri ďalších činnostiach, napríklad jazde na bicykli alebo behu na lyžiach. Výsledky cvičenia si prenesiete z Nokia 5500 Sport hudobná edícia do počítača a môžete sledovať športový pokrok.

Stlačením jediného tlačidla aktivujete tri samostatné „režimy“. Nokia 5500 Sport hudobnú edíciu prepnete z pohotovostného režimu telefónu na režim hudobný, vhodný na relaxáciu a nabitie energie, a na športový režim, ktorý pomáha užívateľom vyvinúť ešte viac úsilia. Tento smarthpone podporuje aj technológiu text-to-speech. Dvojitým kliknutím dokáže Nokia 5500 Sport hudobná edícia prečítať SMS nahlas. Fotoaparát s 2 megapixelmi dopĺňa všestranné funkcie telefónu.

Trojpásmová Nokia 5500 Sport hudobná edícia (GSM 900/1800/1900) je k dispozícii vo vybraných predajniach v Európe.

- recenzia Nokie 5500 Sport

Diskusia k článku:

Začať diskusiu