Orange získal ocenenie "Najlepší mobilný operátor"

Tlačová správa: Globálna skupina Orange získala titul „najlepší mobilný operátor“

Bratislava, 14. november 2006 – Orange sa stal opäť víťazom jednej z najprestížnejších medzinárodných súťaží v telekomunikačnom priemysle World Communication Awards 2006 a to hneď v dvoch najuznávanejších kategóriách. Okrem titulu „Najlepší mobilný operátor“ získal aj titul pre najlepšieho poskytovateľa medzinárodných komunikačných služieb pre veľké firmy „Best Carrier“. Okrem toho sa Orange v kategórii „Najlepšia značka“ dostal medzi dve najodporúčanejšie značky v telekomunikačnom sektore.

Celosvetová súťaž World Communication Awards každoročne oceňuje dosiahnuté výsledky, významné úspechy a nové prínosy v globálnom telekomunikačnom priemysle. Členmi nezávislej poroty sú zástupcovia významných médií ako je prestížny týždenník The Economist a magazín Total Telecom, medzinárodných autorít ako je Európska asociácia prevádzkovateľov telekomunikačných sietí (ETNO) a konzultačných firiem ako napríklad KPMG.

Titul „Najlepší mobilný operátor“ získal Orange už druhýkrát po sebe. Komisia ocenila predovšetkým prístup operátora k uvedeniu a zlepšovaniu zákazníckeho komfortu vďaka konzistentnému užívateľskému rozhraniu vlastného radu tzv. signature telefónov ako aj vďaka vytváraniu integrovaného užívateľského prostredia so službou Business Everywhere. Tá zvyšuje komfort zákazníka tým, že mu umožňuje v každom momente najefektívnejší prístup k mobilnému internetu. Riešenie Business Everywhere poskytuje Orange aj na Slovensku so službou Orange internet.

Titul „Best Carrier“ pre najlepšieho medzinárodného poskytovateľa komunikačných služieb pre veľké firmy získal Orange za líderstvo v integrácií mobilných, fixných a IP technológií. Orange poskytuje najširšie portfólio telekomunikačných služieb pre biznis vo viac ako 220 krajinách a teritóriách.

„Získané ocenenia sú dôkazom snahy Orangeu poskytovať najlepšie integrované služby pre všetkých našich zákazníkov. Sme ešte len na začiatku cesty, ale verím, že bude viesť k množstvu ďalších úspešných projektov a ocenení v budúcnosti,“ uviedol Sanjiv Ahuja, generálny riaditeľ skupiny Orange.

Orange sa tento rok umiestnil aj medzi najodporúčanejšími značkami v sektore v kategórii „Najlepšia značka“, čo potvrdzuje jeho postavenie ako skutočne globálnej značky. „V tomto roku sme sa stali telekomunikačným operátorom, ktorý zjednocuje internet, televíziu, mobilné a biznis služby pod jednou značkou. Toto umiestnenie je dôkazom celosvetovej sily značky Orange vo všetkých oblastiach mobilného sveta,“ povedal S. Ahuja.

Ceny odovzdávané v rámci World Communication Awards patria medzi najuznávanejšie a najprestížnejšie ocenenia v telekomunikačnom priemysle a ocenené firmy sú často vnímané ako referencia v danom sektore. Súťaž každoročne oceňuje najlepších globálnych, národných aj lokálnych poskytovateľov telekomunikačných služieb.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu