T-Mobile: Nedostatok akciových telefónov a rast ich cien?

Čitateľ Martin nám napísal:

"Volal som na linku 0800 800 99 a tam mi povedali, že mobily ako Sony Ericsson K750i, Nokia 6111, Siemens EL71 nie sú. Kto nestihol, tak má asi smolu."

Túto informáciu, za ktorú vrelo ďakujeme, sme si overili a podľa komunikačného oddelenia T-Mobilu sú tieto telefóny už v dopredaji. To ma prekvapuje najme v prípade K750i.

Server MobilMania.sk informoval o nenápadnom zdražení Nokie 6230i a Sony Ericssonu K750i na 1 490 Sk s DPH pre 55 Viac/Relax 60 a 490 Sk pre vyššie paušály.

Keď už píšem o K750i, nemôžem nespomenúť jeho úpravu T-Mobilom. Zabudnite na vychvalované menu činností spúšťané špeciálnym stredným tlačidlom pod displejom, menu spustíte len pohybom joysticku nahor v POHOTOVOSTNOM stave. Ale aký to má význam, keď menu činností má práve výhodu v pohybe medzi aplikáciami (Java, správy, web atď) bez ich ukončovania? Špeciálnym tlačidlom v T-Mobile verzii spustíte domovskú stránku internetového prehliadača.

Orange sa vyjadruje, že tento rok má telefónov dostatok. Že by sa situácia medzi našimi dvomi zabehnutými mobilnými operátormi obrátila?

Diskusia k článku:

Začať diskusiu