O2: Zopár nových informácií (aktualizované)

Pôvodný text, 20. 12. 2006:

Nielen z nášho diskusného fóra vyberáme zopár overených aj neoverených informácií:

Maximálny počet objednaných SIM kariet je 5 na osobu.

Zaujímavá je aj táto časť obchodných podmienok: 1.5 Poskytovatel je opravneny kedykolvek zaujemcu vyzvat, aby sa po uskutocneni aktivacneho ukonu bez zbytocneho odkladu dostavil do Znackovej predajne, pripadne na ine miesto, ktore urci Poskytovatel, na overenie osobnych udajov, ktore zaujemca poskytol, alebo aby spravnost udajov preukazal inym urcenym sposobom. Lehota na aktivaciu SIM karty podla clanku 1.2 nebezi po dobu od vyzvy Poskytovatela do overenia osobnych udajov v zmysle tohto clanku. V pripade, ze zaujemca vyzve Poskytovatela nevyhovie alebo sa preukaze, ze poskytnute udaje neboli pravdive, vyhradzuje si Poskytovatel pravo neaktivovat danu SIM kartu, pripadne prerusit alebo ukoncit poskytovanie Sluzieb. Ustanovenia tohto clanku platia obdobne aj pre ucastnika.

Pravdepodobne sa dočkáme sekundovej tarifikácie. Či od začiatku hovoru alebo po určitej dobe, ostáva otázkou.

Platnosť kreditu je obchodnými podmienkami obmedzená 30-dňovým obdobím, platnosť karty (telefónneho čísla) 14-timi mesiacmi. Informácie z fóra hovoria však niečo trocha iné.

Kupóny:

100 Sk (akciovy kupon - ktory bude v predaji pri starte komercnej prevadzky)

250 Sk

350 Sk

550 Sk

950 Sk

Uvodny 50 korunovy kredit je platny 6 mesiacov. Pri dobiti kuponom v hodnote mensej ako 500 korun sa platnost kreditu predlzi o sest mesiacov. Ak si dobijete kredit kuponom vyssim ako 500 korun, jeho platnost bude dvanast mesiacov.

Menej ako 500 = 6 mesiacov

Viac ako 500 = 12 mesiacov

Našim čitateľom pochopiteľne vadí zlá čitateľnosť dodatočných informácií ku cene 2 Sk/min v televíznej reklame. Na bežnej televíznej obrazovke je nemožné doplňujúce informácie prečítať. Podľa čitateľa Jura sa tam nachádza veta: "Volania na cisla zakaznikov spolocnosti Telefonica O2 Slovakia s. r. o. za 2 Sk za minutu (s DPH). Tato ponuka predplatenych sluzieb plati iba pre zakaznikov, ktori sa zaregistruju v ramci kampane do 31. 1. 2007."

Doplnené 25. 12. 2006:

Spočiatku nebude Telefónica O2 schopná zabezpečiť ponechanie vášho súčasného čísla. Čo však neznamená, že v budúcnosti túto službu nezabezpečí za výhodných podmienok. Registráciou sa k ničomu nezaväzujete a zanecháte na seba len základné údaje. Pokiaľ sa dodatočne rozhodnete požiadať o SIM kartu v hodnote 50 Sk s DPH, v tom prípade obdržíte od O2 kartu s 50 Sk kreditom, kde pri cene 2Sk s DPH za minútu hovoru v našej sieti môžete pevolať až 25 minút.

Platnosť dobíjacích kupónov bude vždy do 31. 12. nasledujúceho roka. Príklad: kupón má vyznačený dátum tlače 3. 1. 2007, jeho platnosť vyprší 31. 12. 2008. Zákazník má teda 23 mesiacov na jeho využitie – dobitie O2 SIM karty.

Po vyčerpaní kreditu bude možné prijímať hovory a SMS po dobu 18 mesiacov. Počas tejto doby budete môcť svoju SIM kartu kedykoľvek dobiť.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu