T-Mobile: Bonus pre FIX až 2 000 Sk

Tlačová správa:

Bratislava, 16. január 2007 - Spoločnosť T-Mobile Slovensko prináša opäť všetkým novým zákazníkom programu Fix špeciálnu časovo limitovanú akciu, vďaka ktorej môžu získať úvodný bonusový kredit až 2 000 Sk.

T-Mobile sa pre veľký úspech rozhodol zopakovať ďalšiu zo svojich výhodných akciových ponúk. Každý zákazník, ktorý si v T-Mobile od 16. do 28. januára 2007 aktivuje program Fix, získa automaticky v deň aktivácie aj špeciálny jednorazový kredit vo výške 2 000 Sk (vrátane DPH) pri programe Fix 500 Sk a kredit 500 Sk (vrátane DPH) pri programe Fix 300 Sk.

Získaný bonusový kredit, ktorý zákazník v danom mesiaci nevyužije, sa mu celý automaticky prenáša do nasledujúceho mesiaca. Táto mimoriadna ponuka platí pre všetkých zákazníkov pri podpise Dodatku k Zmluvy o pripojení na 24 mesiacov. Navyše si každý zákazník môže vybrať z aktuálnej ponuky telefónov už od 1 Sk.

T-Mobile ako jediný operátor na slovenskom trhu ponúka unikátne programy Fix, priktorých má zákazník svoje výdavky neustále pod kontrolou ako pri predplatenej karte, využíva však výhodnejšie ceny volaní. Po prevolaní mesačného kreditu môže zákazník naďalej prijímať hovory a kredit, ktorý neprevolá, sa mu celý automaticky prenáša do nasledujúceho mesiaca.

Viac informácií nájdu zákazníci na www.t-mobile.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu