Orange: Orange karta bez mesačného poplatku

Tlačová správa:

Bratislava, 1. februára 2007 – Spoločnosť Orange Slovensko v spolupráci s divíziou Sales Finance spoločnosti GE Money, a.s. prichádza s novinkou. Zákazníci Orangeu, ktorí majú aktivovanú Orange kartu, nebudú od februára platiť za kartu mesačný poplatok. Možnosti multifunkčnej vernostnej Orange karty a založenej na princípe „tri v jednom“, t.j. výhodnejšie telefonovanie v sieti Orange, nakupovanie bez hotovosti a zľavy u vybraných obchodných partnerov, budú môcť využívať ešte výhodnejšie.

Vďaka aktivovanej Orange karte môžu zákazníci Orangeu vyberať hotovosť z bankomatov alebo nakupovať bez hotovosti všade, kde akceptujú platobné karty Maestro. Orange karta prináša mimoriadne nízku úrokovú mieru – 0,99 % mesačne pri platbách v sieti zmluvných partnerov a 1,45 % mesačne pri ostatných platbách. Od 1. februára 2007 sa navyše úplne ruší pravidelný mesačný poplatok za Orange kartu. Pokiaľ zákazník počas roka prostredníctvom svojej Orange karty urobí obrat minimálne 60 000 Sk, nebude mu účtovaný ani ročný poplatok, ktorý je v ostatných prípadoch stanovený na 240 Sk.

Orange karta tak poskytuje vôbec najvýhodnejšie úrokové podmienky spomedzi kreditných kariet na Slovensku. Bezúročné obdobie v dĺžke trvania až 50 dní umožňuje zákazníkovi splatiť bezhotovostné platby bez akéhokoľvek úroku. Držiteľ Orange karty rozhoduje o výške mesačných splátok sám (minimálne však 5 % z vyčerpanej sumy) a spláca len toľko, koľko si môže dovoliť. Každý držiteľ Orange karty má takisto k dispozícii bezplatné úrazové poistenie Štandard, s ktorým bude poistený 24 hodín denne na celom svete pre prípad trvalých následkov úrazu a pre prípad smrteľného úrazu.

Ďalšou výhodou Orange karty je Vernostný benefit, ktorý umožňuje užívateľom vybraných mesačných paušálov získať buď minúty navyše, alebo osobitný kredit, prípadne zľavu na faktúry. Uvedené benefity získajú fyzické osoby – verní zákazníci Orangeu, ak v danom zúčtovacom období použijú aktivovanú Orange kartu aspoň raz na výber hotovosti z bankomatu, alebo s ňou vykonajú bezhotovostnú platbu a včas uhradia všetky splatné finančné záväzky za služby spoločnosti Orange Slovensko. O podmienkach pre právnické osoby, Orange podrobne informuje na stránke www.orange.sk a na bezplatnej infolinke vernostného programu na čísle 212 zo siete Orange Slovensko.

S Orange kartou môžu zákazníci ihneď získať zľavy u zmluvných partnerov, ktorých zoznam je uverejnený na www.orange.sk. Coop Jednota, Different, Dráčik, 101 Drogerie, Europa Möbel, Fann parfumerie, Firo Tour, Hydrotour, Kenvelo, Koala Tours, Mountfield, Naj nábytok, Pneubox, Pizza hut, Primossa, Nay Elektrodom, Satur, Shark computers či Šport pro umožňujú majiteľom Orange karty získať zľavy od 0,5% do 30%.

Ako aktivovať Orange kartu? Spolu s aktuálnym číslom zákazníckeho časopisu MY distribuuje Orange Slovensko a GE Money, a.s. formulár, ktorý po vyplnení slúži ako návrh zmluvy medzi zákazníkom a spoločnosťou GE Money, a.s.. Formulár, ktorý si záujemcovia môžu stiahnuť aj zo stránky www.orange.sk, je po vyplnení potrebné zaslať do spoločnosti GE Money podľa pokynov uvedených na formulári.

Príklad výpočtu ročnej percentuálnej miery nákladov (RPMN) pre rôzne výšky úrokových sadzieb:

1. Opakovane vyčerpáte celú výšku úverového rámca platením u obchodníkov Orange kartou a dosiahnete ročný obrat 60 000 Sk tak, že vyčerpáte 20 000 Sk naraz, v prvý možný deň čerpania a a dlh vyrovnáte v priebehu 4 mesiacov, hneď po splatení uskutočníte ďalší nákup opäť vo výške 20 000 Sk a dlh vyrovnáte v priebehu 4 mesiacov, opäť v prvý deň po splatení uskutočníte nákup za ďalších 20 000 Sk a dlh splatíte v priebehu 4 mesiacov.

- výška úverového rámca - 20 000 Sk

- RPMN u zmluvných partnerov - 12,51 % - mesačná splátka 5 124 Sk

- RPMN u nezmluvných partnerov - 18,68 % - mesačná splátka 5 181 Sk

2. Celú výšku úverového rámca vo výške 20 000 Sk vyčerpáte naraz nákupom u obchodníka a požičané peniaze splatíte jednorazovou splátkou v priebehu bezúročného obdobia:

- RPMN u zmluvných a nezmluvných partnerov - 0 %

Diskusia k článku:

Začať diskusiu