O2: program Narovinu - 8,50 Sk/min. do SK a CZ sietí

Tlačová správa:

Telefónica O2 Slovakia ponúka svojim zákazníkom neobmedzené volanie s profilom O2 Narovinu za 8,50 Sk/minútu komukoľvek, kedykoľvek a do ktorejkoľvek siete. Zákazníci predplatených služieb tak budú môcť od 28. februára telefonovať do všetkých sietí na území Slovenska, v ktorýkoľvek deň a ktorúkoľvek hodinu za rovnakú cenu.

„Uvedením tohto programu Telefónica O2 Slovakia pokračuje v ponukách, ktoré sú pre zákazníkov nielen výhodné, ale aj prehľadné, jednoduché a férové,“ uviedol Alberto Pamias, výkonný riaditeľ spoločnosti pre marketing.

Podobne ako pri O2 Jednotkách cena SMS správy bude 3,20 Sk, MMS správy 9 Sk a dátových služieb GPRS 29 Sk /MB. Aktivácia GPRS a služieb CLIP a CLIR bude zadarmo. Súčasťou ponuky je aj volanie do Českej republiky za rovnakú cenu ako volanie v SR za 8,50 Sk/minútu. Spoločným menovateľom všetkých ponúknutých služieb je rovnaká cena v ktorýkoľvek deň, ktorúkoľvek hodinu pri telefonovaní komukoľvek. Všetky ceny sú uvádzané s DPH, sú za minútu hovoru a volania majú sekundovú tarifikáciu.

Telefónica O2 Slovakia uvádza na trh dobíjacie kupóny v nominálnej hodnote 250, 350, 550 a 950 korún. Platnosť kreditu bude pre prvé dva varianty 3 mesiace a pre ostatné 6 mesiacov. Doba platnosti kreditu sa automaticky predĺži, ak si zákazník dobije kredit nanovo. V prípade, ak zákazníkovi ostane časť kreditu s platnosťou 3 mesiace a dobije si kartu novým kreditom s platnosťou 6 mesiacov, celý kredit bude mať platnosť 6 mesiacov.

Navyše, pri prvom dobití kreditu do 31. marca získa každý zákazník hneď dvojnásobok kreditu.

Zákazníci tak budú vlastne volať po prvom dobití už za 4,25 Sk za minútu a posielať SMS za 1,60 Sk. Výška prvého dobitia môže byť ľubovoľná, dvojnásobok kreditu získajú zákazníci aj za dobitie kupónom v hodnote 950 Sk. Celková čiastka získaného kreditu tak môže dosiahnuť sumu až 1900 Sk.

Telefónica O2 Slovakia otvorí 28. februára aj svoj prvý značkový obchod na Slovensku. Jeho sídlo bude v Bratislave na Obchodnej ul. č. 2. Spoločnosť pripravuje aj internetový predaj. „Dobíjacie kupóny pre zákazníkov Telefónica O2 Slovakia sa už teraz predávajú v širokej sieti viac ako dvoch tisíc predajných miest po celom Slovensku. Zákazníci ich môžu nájsť napríklad v sieti predajní COOP Jednota, BILLA, na čerpacích staniciach OMV, Shell, Slovnaft a Jet, vo vybraných novinových stánkoch, špecializovaných predajniach mobilnej techniky a na ďalších miestach,“ uviedla Zuzana Řezníčková, výkonná riaditeľka spoločnosti pre predaj. Detailný zoznam je k dispozícii na www.sk.o2.com.

Telefónica O2 Slovakia pokračuje v distribúcii SIM kariet pre O2 Jednotky. Spoločnosť každý deň doručí a aktivuje desiatky tisíc SIM kariet. Tento náročný logistický proces ukončí spoločnosť podľa plánov do konca februára. Kvôli vysokému záujmu bol čas na aktiváciu SIM karty pre O2 Jednotky predĺžený do konca marca 2007.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu