Screenprotector pre váš komunikátor alebo PDA (reklama)

V ponuke firmy Screenprotector.sk sa objavila nová ochranná fólia pre dotykové displeje vreckových počítačov a komunikátorov. Doposiaľ bol Screenprotector známy hlavne svojimi ochrannými fóliami pre displeje mobilných telefónov, fotoaparátov a prenosných hudobných prehrávačov, čo chceme zmeniť a ponúknuť zákazníkom vysoko kvalitnú ochrannú fóliu aj pre prístroje typu PDA.

Balenie

Pre prístroje typu PDA máme zatiaľ len 1 typ. Ide o univerzálnu fóliu, jej veľkosť je vhodná pre všetky vreckové počítače a komunikátori s dotykovým displejom dostupných na našom trhu. V balení sa nachádza veľká univerzálna fólia o rozmere 125x80mm.

Aplikácia

Testovaná fólia perfektne využívá fyzikálnych zákonov o elektrostatike. Na displej se okamžite „prisaje" a drží ako prilepená. Ideálny spôsob nanášania je podrobne a veľmi názorne popísaný na zadnej strane balenia. Jednoducho si podľa neho poradíte, pokiaľ se budete držať inštrukcii. Aplikáciu fólie by mali zvládnuť aj úplný nováčikovia. Zvýšenú pozornosť je nutné venovať zvlášť pri postupnom poodlepovaní fólie, aby sa Vám na nej pri nanášaní na displej nezachytávali nejaké nečistoty. K aplikácii fólie na displej ide s úspechom použiť napríklad platobnú kartu, s ktorou postupne môžete vytláčať drobné vzduchové bublinky. Tento postup sa veľmi osvedčil rade užívateľom a preto ho doporučujeme. Pokiaľ Vám nejaké bublinky medzi fóliou a displejom zostanú, je lepšie fóliu nalepiť znova.

Používanie

Stylus sa po fólii šmýka veľmi ľahko. Pri dôkladnom internom testování sme nezaznamenali výrazný rozdieľ ani v citlivosti dotykovej vrstvy pri písaní po displeji. Ani po mesačnom používání sa neobjavilo žiadne mechanické poškodenie (škriabance zanechané pri používání dotykového pera). Fólia má veľmi dobrú antireflexnú vrstvu, ktorá znižuje odrazy, pri zachovaní kvalitných zobrazovacích vlastnostiach displeja vreckového počítača alebo komunikátora.

Záver

Fólie screenprotector.sk patria k najlepšiemu, čo sa dá na našom trhu kúpiť. Vďaka veľmi dobrým vlastnostiam a dobrej cene dokáže hravo konkurovať tradičným výrobcom ochranných fólií.

Diskusia pod článkom je v prípade reklamných článkov blokovaná.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu