T-Mobile: nový generálny riaditeľ Milan Vašina

Dnes nastúpil do novej funkcie doterajší marketingový riaditeľ spoločnosti T-Mobile Slovensko. Milan Vašina sa tak oficiálne a právoplatne stal novým generálnym riaditeľom T-Mobilu. My mu úprimne gratulujeme a prajeme veľa úspechov v jeho novej funkcii.

Tlačová správa:

Bratislava, 1. marec 2007 – Dnešným dňom sa vedenia spoločnosti T-Mobile Slovensko oficiálne ujíma nový generálny riaditeľ Milan Vašina. Na včerajšej slávnostnej recepcii prebral symbolické kormidlo od Roberta Chvátala, ktorý od 1. marca nastupuje na pozíciu generálneho riaditeľa spoločnosti T-Mobile Austria.

Milan Vašina nastúpil do spoločnosti T-Mobile Slovensko v júli 2002 na pozíciu riaditeľa pre marketing. V rokoch 1997 až 2002 pracoval Vašina pre spoločnosť RadioMobil v Českej republike, najprv v rokoch 1997 až 2000 ako manažér marketingovej komunikácie a neskôr ako marketingový manažér pre rezidenčný segment (2001 - júl 2002). Pred príchodom do spoločnosti RadioMobil pracoval Vašina pre RJ Reynolds ako brand manažér pre značku Camel a pre spoločnosť Benckiser, rovnako na pozícii brand manažéra. Vašina vyštudoval v roku 1993 Ekonomickú fakultu Poľnohospodárskej univerzity v Brne.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu