T-Mobile: Fix 0 Sk opäť v ponuke

Tlačová správa:

Bratislava, 23. apríl 2007 – T-Mobile sa pre mimoriadne pozitívny ohlas u zákazníkov rozhodol do svojej ponuky opäť zaradiť najlacnejší program Fix 0 Sk. Zákazníci si k nemu môžu vybrať aj niektorý z rozšírenej ponuky akciových telefónov za 1 Sk. Program Fix 0 Sk neviaže zákazníkov žiadnym pravidelným zmluvným dobíjaním kreditu a navyše im prináša špeciálny benefit – možnosť až do 30. augusta telefonovať v sieti T-Mobile Slovensko denne od 19.00 h do 7.00 h a počas víkendov a sviatkov len za 1 Sk/min.

T-Mobile zaznamenal mimoriadny záujem o aktiváciu najlacnejšieho programu Fix 0 Sk a rozhodol sa opäť ho zaradiť do svojej ponuky, tentokrát už na obdobie viac ako dvoch mesiacov. Program Fix 0 Sk si zákazníci môžu v T-Mobile aktivovať od 23. apríla do 30. júna 2007. Vybrať si k nemu môžu niektorý z rozšírenej ponuky akciových mobilných telefónov za 1 Sk - Nokia 2610, Sony Ericsson K320i alebo Samsung X680. Už aj k najlacnejšiemu programu tak T-Mobile ponúka zákazníkom akciové telefóny s fotoaparátom za najnižšiu cenu.

Program Fix 0 Sk prináša možnosť telefonovať v sieti T-Mobile mimoriadne výhodne. Zákazník, ktorý si program aktivuje, môže až do 30. augusta 2007 telefonovať v sieti T-Mobile Slovensko denne od 19.00 h do 7.00 h, a počas víkendov a sviatkov len za 1 Sk/min. (vrátane DPH).

Okrem možnosti výhodného volania v sieti T-Mobile majú zákazníci s programom Fix 0 Sk aj možnosť telefonovať do všetkých sietí na Slovensku už od 4,90 Sk/min. (vrátane DPH) a posielať SMS správy do všetkých sietí na Slovensku iba za 3 Sk (vrátane DPH).

S programom Fix 0 Sk zákazník nie je viazaný žiadnym pravidelným zmluvným dobíjaním svojho kreditu a dobíja si ho len vtedy, keď potrebuje. Svoj kredit môže využívať dvanásť mesiacov od posledného dobitia a spotrebu má pod kontrolou ako pri predplatenej karte, využíva však výhodnejšie ceny volaní.

Podmienky akcie sa v porovnaní s predchádzajúcou ponukou nezmenili. Ponuka platí pri aktivácii programu Fix 0 Sk s viazanosťou na 24 mesiacov. Aktiváciou programu Fix 0 Sk sa zákazník zaväzuje počas doby viazanosti dobiť si kredit minimálne vo výške 4 000 Sk. Po uplynutí doby viazanosti bude program Fix 0 Sk automaticky zmenený na program Fix 300 Sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu