T-Mobile: hry TIPOS aj cez mobil

Tlačová správa:

Bratislava, 15. máj 2007 – T-Mobile v spolupráci s Národnou lotériovou spoločnosťou TIPOS ponúka od 15. mája všetkým tipujúcim a hráčom možnosť hrať vybrané číselné a internetové hry už aj prostredníctvom svojho mobilného telefónu.

Zákazníci T-Mobilu môžu od 15. mája ako prví plnohodnotne a 24 hodín denne hrať obľúbené lotériové hry spoločnosti TIPOS, ako napríklad LOTO, Euromilióny, KENO

a iné, prostredníctvom mobilného telefónu. Hráči sa prostredníctvom svojho mobilu môžu plnohodnotne registrovať, dobíjať si hráčske konto a podávať svoje stávky. Okrem tipovania majú k dispozícii aj virtuálne kasíno a v ňom sprístupnené najobľúbenejšie kasínové hry s kvalitne prepracovanou grafikou. Podmienkou je mať mobilný telefón podporujúci JAVA aplikácie a pripojenie na wap/internet v mobile.

V novej Wap zóne "Hry a Lotérie" si zákazníci môžu stiahnuť bezplatnú JAVA aplikáciu, slúžiacu na registrovanie, tipovanie, hranie alebo na využívanie iných sprievodných služieb spoločnosti TIPOS. Pohodlný prístup k herným aplikáciám získajú hráči aj jednoduchým zaslaním SMS správy s textom TIPOS na číslo 123. Zákazníkovi bude odoslaná bezplatná SMS správa s Wap linkou, prostredníctvom ktorej sa dostane priamo do novej Wap zóny „Hry a Lotérie“.

Tipujúci môžu využiť aj iné interaktívne mobilné služby spojené s hrami. Zákazník si

môže v zóne „Hry a Lotérie“ bezplatne aktivovať napríklad službu TIPOS INFO. Prostredníctvom bezplatných SMS správ bude následne dostávať všetky aktuálne informácie týkajúce sa výhier, výšky jackpotu a iné pre hráča dôležité novinky.

Pre dobíjanie hráčskeho konta môže zákazník v zóne „Hry a Lotérie“ využiť pohodlnú a okamžitú platbu priamo cez svoj mobil, ktorú uhradí následne vo faktúre svojmu operátorovi (platí len pre zákazníkov faktúrovaných služieb T-Mobilu). Pre využitie služby je potrebné, aby mal hráč na www.tipos.sk vopred zaregistrované svoje aktívne konto. Samozrejmou podmienkou hrania hier a tipovania je registrácia a vek nad 18 rokov (podmienkou registrácie hráčskeho konta je okrem iného aj uvedenie čísla vlastného bankového účtu a ďalších údajov tak, aby sa predišlo aktivácii neplnoletých osôb).

Ovládanie aplikácií je jednoduché, intuitívne a do istej miery ovplyvnené typom mobilného telefónu, pričom táto skutočnosť je zohľadnená už pri sťahovaní aplikácie.

Za hry a lotérie plne zodpovedá spoločnosť TIPOS. Viac informácií na wap.t-zones.sk, www.t-zones.sk alebo www.tipos.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu