Aukcie

Nová sekcia na Fony.sk! Inzerciu doplnila ďalšia možnosť predaja vášho mobilu či príslušenstva.

Od spustenia Fony.sk je súčasťou týchto stránok aj inzercia.. Tu je možné ponúknuť mobilný telefón alebo príslušenstvo za pevnú cenu prípadne sa odvolať na dohodu. Podmienky inzercie si môžete prečítať pod týmto odkazom.

Niekoľko dní dopĺňa inzerciu úplná novinka, ktorú neponúka žiaden iný internetový server venujúci sa mobilnej komunikácii. Využili sme nadstavbu diskusného fóra a vytvorili aukciu mobilných telefónov a príslušenstva.

V prípade sekcie Fotoalbum je pre využitie plnej funkčnosti nutná opätovná registrácia. Aukcie sú však súčasťou už zabehnutého diskusného fóra, preto túto službu môžu ihneď začať využívať všetci registrovaní užívatelia fóra na Fony.sk. Registrácia a prihlásenie je aj podmienkou draženia prístroja (vloženia do dražby i samotného prihadzovania).

Aktuálne je v aukciách už niekoľko zaujímavých mobilných telefónov za ešte zaujímavejšie ceny. Vybavený Siemens S65 za 2 000 Sk, maličká Motorola T191 za 100 Sk, nadčasová Nokia 7111 za 670 Sk či muzeálna Motorola StarTac za 1 500 Sk.

Aukcie na Fony.sk ponúkajú mnoho funkcií, ako napríklad sledovanie vybraných ponúk, hodnotenia užívateľov a pod. Ak vami ponúknutú sumu niekto prekročí, budete na tento fakt upozornení e-mailom. Treba len kliknúť na Aukcie, registrovať sa, prihlásiť sa a prezrieť si všetky možnosti tejto služby.

Veríme, že po Fotoalbume a Aukciách, ktoré boli pripravené dodatočne, opäť za pár mesiacov prinesieme ďalšiu unikátnu novinku. Ešte viac však poteší, ak sú tieto sekcie pre vás aj skutočným prínosom. Preto dražte, čo len môžete!

Vaše návrhy aj kritika sú vítané. Napríklad aj v diskusii pod týmto článkom.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 16.02.2006 - 00:00

Quo: Na Slovensku je velmi malo stranok, ktore sa venuju aukciam. A stranka, na ktorej zozeniete vsetko ohladne mobilov a za vyorne ceny??? Jedine FONY.SK :)

anonymous26.02.2006 - 18:57 Trvalý odkaz

Sten: Super novinka, vyborny napad chlapci.. 8)Nokia6630/1.0 (4.03.38) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1

Celá diskusia 2 príspevky