Príslušenstvo: Sony Ericsson predstavil nové Bluetooth hodinky

Sony Ericsson dnes predstavil tri nové bluetooth hodinky. V podstate sa jedná o tri verzie nových hodiniek MBW-150 - klasickú, s koženým remienkom, ďalej hudobnú s oranžovým podsvietením v štýle Walkman rady a firemnú v komplet kovovom prevedení. Všetky disponujú malým displejom, kde zobrazujú meno volajúceho alebo názov aktuálne prehrávanej pesničky. Samozrejme môžete s ich pomocou ovládať prehrávač v mobile, prichádzajúci hovor alebo vás môžu upozorniť, ak sa vzdialite od mobilu.

Doplnená tlačová správa:

Sony Ericsson rozširuje svoju ponuku náramkových hodiniek s podporou Bluetooth™ o tri nové modely

Bratislava, 14. júna 2007 – Spoločnosť Sony Ericsson dnes ohlásila tri nové modely náramkových hodiniek s podporou Bluetooth™, ktoré umožňujú mať všetko pod kontrolou. Vyberte si z radu Bluetooth™ MBW-150 model, ktorý vyhovuje vášmu štýlu, a môžete si vychutnávať pohodlie a komunikovať so svojim telefónom cez hodinky. Novú ponuku hodiniek vytvoril Sony Ericsson v spolupráci so spoločnosťou Fossil, svetovým expertom na technológie náramkových hodiniek.

Ponuka hodiniek Bluetooth™ MBW-150 od Sony Ericsson:

Zdržanlivá elegancia

Začnite v okruhu svojich známych ako prvý

ovládať svoj telefón cez hodinky.

Nenápadné ovládanie

Na displeji hodiniek vidíte, kto volá. Hovor

môžete odmietnuť, zrušiť zvonenie, alebo ho

prebrať cez telefón či náhlavnú súpravu.

Individuálny štýl

Vyberte si jeden z troch štýlov náramkových hodiniek

Bluetooth™: Music, Executive alebo Classic Edition.

„Akonáhle začnete používať náramkové hodinky Bluetooth™, nebudete si vedieť predstaviť, ako ste mohli doteraz žiť bez nich,“ povedal José Barreiro-López, riaditeľ Sony Ericsson pre predaj a marketingovú podporu. „Použiť hodinky ako bezdrôtové rozhranie s vašim telefónom je vrcholom pohodlia a nenápadnosti. Hodinky Bluetooth™ môžete mať vždy pri sebe, či už sa zabávate s priateľmi, pracujete alebo relaxujete doma s rodinnými príslušníkmi.“

Nadčasový dizajn

Sony Ericsson v spolupráci so spoločnosťou Fossil vytvoril tri modely náramkových hodiniek Bluetooth™, ktoré sa vyznačujú výrazným dizajnom a špičkovou technológiou. Hodinky Music Edition majú čiernu povrchovú úpravu s oranžovým detailom. Model Executive Edition sa vyznačuje profesionálne pôsobiacim náramkom z nerezovej ocele. Prevedenie Classic Edition ponúkne prémiový kožený náramok a čierny podklad ciferníka.

Vyberte si model, ktorý vyhovuje vášmu štýlu:

Všetky tri modely hodiniek v ponuke MBW-150 obsahujú kryty z minerálneho kryštálového skla s protiodrazovou vrstvou. Ak nimi práve nekomunikujete s telefónom, pôsobia ako bežné hodinky – diskrétny displej OLED je nápadný len keď sa práve používa. Technológia Bluetooth™ si navyše nevyžaduje žiadne kompromisy v oblasti presnosti merania času. Vďaka analógovému mechanizmu Quartz s digitálnym zobrazovaním času synchronizovaným s telefónom budete vždy na sekundu presní.

Diskrétny štýl

Keď vám zazvoní v akejkoľvek situácii telefón, väčšinou chcete rýchlo zistiť, kto volá – bez toho, aby ste prerušili komunikáciu s ľuďmi okolo vás. Hovor či textovú správu budú hodinky Bluetooth™ MBW-150 na vašom zápästí signalizovať jemnou vibráciou. Rýchlym pohľadom na displej zistíte, kto volá. Stlačením tlačidla na hodinkách sa môžete rozhodnúť, či hovor odmietnete alebo stíšite zvonenie alebo hovor prijmete stlačením tlačidla na náhlavnej súprave, automobilovej súprave či telefóne.

Diaľkové ovládanie

Ak chcete telefonovať či počúvať hudbu, nemusíte držať telefón v ruke. Použite Bluetooth™ MBW-150 ako diaľkové ovládanie hudobného prehrávača – aj keď máte svoj telefón na opačnej strane miestnosti či počúvate hudbu cez reproduktory svojej stereosúpravy. Cez svoje hodinky môžete listovať skladbami, upraviť hlasitosť, zmeniť skladbu či prehrávanie vypnúť. A to všetko bez toho, aby ste museli vstať z kresla.

Jednoduchý život

Vďaka novým funkciám môže byť váš život ešte jednoduchší. Okrem možnosti ovládať telefón cez hodinky máte k dispozícii funkciu automatického nastavenia spojenia Auto pairing™, ktorým sa hodinky automaticky spoja s telefónom pri prvom kontakte. Ak vás otravuje neustále hľadať svoj telefón, môžu vám ho hodinky Bluetooth™ MBW-150 postrážiť – začnú vibrovať akonáhle sa telefón stratí z dosahu. Vďaka skúsenostiam spoločnosti Sony Ericsson s technológiou Bluetooth™ bude hladina signálu vždy silná a spoľahlivá.

Partnerstvo, ktoré preverí čas

Hodinky Bluetooth™ MBW-150 sú kompatibilné so širokou škálou telefónov Sony Ericsson. Kompletný zoznam je k dispozícii na www.sonyericsson.com. Ideálnymi partnermi sú nový telefón W750i Walkman® a hodinky Bluetooth™ Music Edition, telefón K850i Cyber-shot™ s hodinkami Bluetooth™ Classic Edition a najnovší prírastok do portfólia inteligentných telefónov Sony Ericsson P1i s hodinkami Bluetooth™ Executive Edition.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu