Príslušenstvo: Sony Ericsson GPS modul HGE-100

Tlačová správa:

Bratislava, 14. jún 2007- Spoločnosť Sony Ericsson dnes ohlásila dva nové produkty, ktoré pomôžu mať veci pod kontrolou aj počas pohybu. Telefón K530i s podporou 3G prináša úplný a rýchly prístup k webu, plus špičkové obrazové funkcie s 2 megapixlovým fotoaparátom a množstvom funkcií pre prístup k správam, počasiu a zábave. Zároveň je to prvý telefón, ktorý je kompatibilný s novým modulom GPS HGE-100. Tento modul ohlasuje Sony Ericsson súčasne s telefónom; po pripojení slúži ako vlastný osobný satelitný navigačný systém.

„Ak vás podobne ako mňa fascinujú možnosti ‘SatNav’, a už si ani neviete predstaviť život bez GPS, tak vás pravdepodobne takisto fascinuje predstava mať vždy pri sebe telefón s podporou GPS pre chvíle, kedy to potrebujete,“ hovorí Yuting Xu, produktový manažér Sony Ericsson pre K530i. „Modul GPS stačí zapojiť do K530i a hneď máte svoju osobnú satelitnú navigáciu. Modul HGE-100 plní dve úlohy – slúži aj ako náhlavná stereosúprava pre váš telefón. Telefón s podporou GPS môžete nosiť neustále so sebou, pričom K530i nemusí za túto funkciu platiť žiadnu daň v podobe väčších rozmerov.“

HGE-100 je prvý osobný navigátor GPS, ktorý je zabudovaný do náhlavnej stereosúpravy pre telefonovanie s voľnými rukami. Takéto prevedenie umožňuje rozhodnúť sa, či chcete s telefónom používať aj GPS alebo nie. Zapojte ho podľa potreby do telefónu, používajte ako súpravu pre voľné ruky, prijímajte hovory a počúvajte hudbu – a ak sa budete chcieť zorientovať, stačí zapnúť režim GPS.

Zorientujte sa v každej situácii

Nech cestujete akýmkoľvek spôsobom, HGE-100 vás môže navigovať vďaka navigačnému riešeniu, ktoré je súčasťou produktu. Môžete si vybrať medzi hlasovými a textovými pokynmi, a vďaka grafickému ikonovému displeju sa používateľ ľahko zorientuje aj pri ovládaní zariadenia. Systém umožňuje ukladať destinácie, takže ak niekde cestujete viac ako raz, nemusíte parametre zadávať opakovane. Svoje destinácie môžete prehľadávať podľa adresy, osoby, firmy, alebo podľa lokálnych zaujímavých bodov (Points of Interest).

Na správnej stope

Modul GPS môžete použiť aj ako svojho osobného trénera, vďaka športovej aplikácii ‘Tracker’. Táto aplikácia na báze GPS je inštalovaná v HGE-100. Monitoruje vašu rýchlosť, vzdialenosť, trasu a objem spálených kalórií, a vďaka analýze dát umožňuje monitorovať váš postup. HGE-100 neovplyvňuje funkcie mediálneho prehrávača, takže počas cvičenia môžete sledovať hudbu či rádio. Ak sa počas behu dostanete ďalej, ako ste plánovali, môžete vďaka navigácii ľahko trafiť späť.

Skvelý tímový hráč

Modul GPS HGE-100 je flexibilný, ľahký a pohodlný; je ideálnym partnerom pre nový telefón Sony Ericsson K530i s podporou 3G. Modul obsahuje v strednej časti kábla aj univerzálny 3,5 mm konektor, takže môžete v rôznych prostrediach používať rôzne typy slúchadiel. HGE-100 je kompatibilný s viacerými novšími modelmi Sony Ericsson, vrátane populárneho telefónu K800i Cyber-shot™.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu