BenQ pripravuje štyri nové rady mobilov (aktualizované)

Server justamp.blogspot.com uverejnil fotografie z neznámej prezentácie firmy BenQ, ktoré zobrazuju štyri, dosiaľ neuvedené modelové rady tejto značky.

E-Class: táto trieda je definovaná ako moderná, mala by byť určená náročnejším uživateľom

M-Class: by mala byť určená mladým ľuďom, je charakterizovaná ako jedinečná

T-Class: pôjde o modelový rad zameraný na štýl, modely tohto radu budú slúžiť ako módny doplnok, sú to teda možný nástupcovia rady Xelibri

S-Class: jedná sa o rad, ktorý ponúkne najnovšie technológie a pravdepodobne bude zameraný na médiá

Nové rady telefónov BenQ očividne nadväzujú na štýl používaný Siemensom. Ten začínal názvy produktov písmenami A (nižšia trieda), C (stredná trieda), M (odolné telefóny a extra dizajn), S (vyššia trieda). Rovnaké písmená používa dodnes pri svojich modeloch automobilka Mercedes.

Zdroj: justamp.blogspot.com

Doplnené:

BenQ uviedol na ázijský trh niekoľko nových modelov s horeuvedenými označeniami.

BenQ E52

Manažérsky vzhľad s hliníkovým telom ponúka 1,3-megapixelový fotoaparát, Bluetooth, prehrávač hudby, FM rádio, či slot pre microSD karty. Displej má rozlíšenie 176 x 220 bodov.

BenQ E72

Smartfón s operačným systémom Windows Mobile 6, ktorý poháňa procesor s frekvenciou 260 MHz. S okolitým svetom budete v spojení vďaka GPRS, a Wi-Fi. Fotografie zhotovené 2-megapixelovým fotoaparátom môžete ukladať do internej pamäte s kapacitou 128 MB, ktorá je rozšíriteľná o microSD karty a prezerať si ich budete na displeji s rozlíšením 240 x 320 bodov.

BenQ SF71

Véčko s dvomi farebnými displejmi, pričom interný ponúkne QVGA rozlíšenie, bude zrejme zamerané na hudbu. Svedčia o tom klávesy na ovládanie prehrávača na prednej strane. SF71 má 2-megapixelový fotoaparát a podporuje Bluetooth s A2DP profilom. Mal by podporovať aj siete tretej generácie.

BenQ T33

Štýlový slajder ponúkne 2-megapixelový fotoaparát, Bluetooth a slot pre microSD karty.

BenQ T51

Ďalšie štýlové véčko zamerané na hudbu s hudobnými klávesami na prednej strane, podporou microSd kariet a fotoaparátom. Disponuje však len jedným farebným displejom, externý displej je monochromatický.

BenQ T80

Model T80 je funkčnou kópiou modelu E72 s výsuvnou konštrukciou. Tešiť sa teda môžeme na operačný systém Windows Mobile 6, Wi-Fi, či displej s rozlíšením 240 x 320 bodov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu