Orange: nový Super roaming 20

Tlačová správa:

Bratislava, 2. október 2007 – Prichádzajúce hovory v roamingu vo všetkých komerčne otvorených sieťach krajín Európskej únie a Švajčiarska a v ďalších vybraných dovolenkových destináciách sú teraz ešte výhodnejšie. Vďaka novému Super roamingu 20, ktorý si zákazníci Orangeu môžu aktivovať od 3. októbra tohto roku, sú hovory v roamingu výhodné a cenovo dostupné aj pre tých zákazníkov, ktorí do zahraničia cestujú len občas a na krátku dobu.

Orange prináša svojim zákazníkom naozaj bezkonkurenčnú roamingovú ponuku. Určená je pre tých zákazníkov, ktorí chcú za výhodných podmienok zostať v kontakte so svojou rodinou a blízkymi aj vtedy, keď vycestujú do zahraničia len na krátku dobu a na volania im stačí menej predplatených minút. Pri aktivácii Super roamingu 20 získajú zákazníci za nízky mesačný poplatok 49 Sk s DPH 20 predplatených minút prichádzajúcich hovorov v roamingu. Tie je možné využiť každý deň medzi 10.00 – 16.00 hod. slovenského času v krajinách Európskej únie a vo Švajčiarsku, Chorvátsku, Čiernej Hore, Turecku, Egypte a Tunisku.

Mimo uvedeného času a po prevolaní predplatených minút môžu zákazníci v krajinách EÚ a vo Švajčiarsku prijímať hovory za 9,60 Sk s DPH, v prípade Chorvátska, Čiernej Hory, Turecka, Egypta a Tuniska je cena za minútu prijatého hovoru iba 17,70 Sk s DPH.

Službu Super roaming 20 si zákazníci môžu aktivovať odpoveďou v tvare ANO na informačnú SMS, ktorú obdržia od Orangeu po 3.10.2007, zaslaním SMS správy v tvare SUPERROAM20 A na číslo 888, prípadne zavolaním na číslo 888. Ponuka platí do 31.3. 2008.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu