O2: volania za korunu do 7. novembra 2007

Tlačová správa:

Akciová ponuka "Volajte do všetkých sietí v SR za 1 Sk s DPH / min." predĺžená do 7. novembra 2007.

Bratislava, 31. októbra 2007 - Možnosť zakúpiť si výhodný paušál O2 Pre mňa a volať za 1 Sk s DPH / min. komukoľvek, kedykoľvek a kamkoľvek v rámci Slovenska sa pre veľký záujem zákazníkov predlžuje. Akciovú ponuku volaní do všetkých sietí v SR za jednotnú cenu 1 Sk / min. po vyčerpaní voľných minút budú tak môcť využiť všetci, ktorí si do 7. novembra 2007 kúpia jeden z paušálov O2 Pre mňa. Túto revolučnú cenu volaní budú môcť využívať až 24 mesiacov v závislosti od zvoleného paušálneho programu a dotovaného telefónu. Získajú tak po prvýkrát skutočnú slobodu pri telefonovaní.

„Volanie za korunu do všetkých sietí odstránilo bariéry medzi telefónnymi sieťami. Zákazník má tak po prvýkrát skutočnú slobodu pri telefonovaní. Predĺžením akciovej ponuky reaguje Telefónia O2 Slovakia na veľký záujem zákazníkov,“ uviedol výkonný riaditeľ pre marketing spoločnosti Telefónia O2 Slovakia Patrick Krueckeberg.

Ide o akčnú ponuku, ktorú môžu využiť naplno aj zákazníci, ktorí si nekúpia dotovaný telefón. Títo zákazníci budú môcť využívať akčnú cenu 1 Sk/min s DPH aj po skončení ich zmluvnej viazanosti, ktorá je v takomto prípade len 12 mesiacov.

Program O2 Pre mňa si môžu zákazníci kúpiť cez tieto predajné kanály:

- eShop na adrese www.o2shop.sk

- značkové O2 predajne

- široká distribučná sieť 93 partnerských predajní po celom Slovensku

TIP: všetky články venované O2

Diskusia k článku:

Začať diskusiu