Orange: vianočná akcia - takmer neobmedzené volania

Tlačová správa:

Bratislava, 15. november 2007 – Hovoriť so svojimi blízkymi na celom Slovensku neuveriteľne dlhý čas a užívať si tak výhody mobilnej komunikácie v najväčšej mobilnej sieti môžu zákazníci Orangeu aj vďaka dvom novým vianočným paušálom Deň a Večer. Navyše, ak zákazník využije niektorú z vianočných ponúk s paušálom od 50 + SMS vyššie, môže získať druhý vianočný kreditný Paušál 100 len s korunovým mesačným poplatkom až na 18 mesiacov. Orange ešte viac obohacuje už aj tak štedrú nádielku akciových mobilných telefónov za skutočne vianočnú cenu – s vybranými paušálmi už od jednej koruny.

Paušál Deň

Neuveriteľne dlhé volania na účastnícke čísla v sieti Orange Slovensko každý deň vrátane sobôt a dní pracovného pokoja od 8,00 – 18,00 hod už od prvej sekundy, čakajú na verných aj nových zákazníkov, ktorí si v Orangei od 16. novembra aktivujú vianočný Paušál Deň. Mesačný poplatok za kreditný paušál Deň je 590 Sk s DPH.

Ak si zákazníci k paušálu Deň zakúpia 3G mobilný telefón v akcii, benefit neuveriteľne dlhých volaní získajú na 2 roky, s 2G telefónom na 1 rok. Po ukončení platnosti benefitu neuveriteľne dlhých volaní, ktorý podlieha zásadám správneho využívania služieb (max. 2 000 minút volaní mesačne v rámci siete Orange Slovensko), zákazníci automaticky prechádzajú na kreditný Paušál 499 Sk s predplateným kreditom vo výške 499 Sk mesačne.

Paušál Večer

S Paušálom Večer získajú zákazníci za mesačný poplatok 360 Sk s DPH až 2 000 minút mesačne na volania na účastnícke čísla v sieti Orange Slovensko každý deň už od prvej sekundy každý deň od 18,00 do 8,00 hod.

Ak si zákazníci k paušálu Večer zakúpia 3G mobilný telefón, benefit neuveriteľne dlhých volaní získajú na 2 roky, pri kúpe 2G mobilného telefónu na 1 rok. Po skončení platnosti benefitu neuveriteľne dlhých volaní, ktorý podlieha zásadám správneho využívania služieb, zákazníci automaticky prechádzajú na kreditný Paušál 299 Sk s predplateným kreditom vo výške 299 Sk mesačne.

Okrem benefitových volaní Paušály Deň a Večer neobsahujú žiadny predplatený kredit, minúty ani iné služby.

Vianočný kreditný Paušál 100 za jednu korunu na 18 mesiacov

Všetci zákazníci, ktorí si aktivujú niektorý z paušálov od úrovne 50 + SMS a využijú niektorú z vianočných ponúk s viazanosťou na 24 mesiacov, pre VIP zákazníkov na 18 mesiacov, môžu na 18 mesiacov získať druhý vianočný kreditný paušál s kreditom 100 Sk za mesačný poplatok 1 Sk.

XXL hovory bezplatne už aj k Super paušálu 100

Pre tých zákazníkov, ktorí uprednostňujú minútové paušály, má Orange ďalšie prekvapenie. Vianočné XXL hovory môžu bezplatne získať už aj k Super paušálu 100. Táto ponuka sa vzťahuje aj na tých zákazníkov, ktorí si Super paušál 100 aktivovali od 29. októbra. Od 16. novembra budú mať XXL hovory bez poplatku.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu