T-Mobile: 10 x milión korún a 100 000 okamžitých výhier

Tlačová správa:

Bratislava, 19. november 2007 – T-Mobile prináša ďalšie vianočné prekvapenie. Každý zákazník, ktorý využije niektorú z vianočných ponúk na hlasové alebo dátové programy, obdrží stierací žreb, s ktorým získa jednu z okamžitých výhier alebo bude zaradený do žrebovania o 10 x milión korún.

T-Mobile pokračuje vo vianočnej nádielke. Každý zákazník, ktorý si od 19. novembra do 23. decembra 2007 v rámci vianočnej ponuky aktivuje alebo predĺži program Viac, Relax, Podnikateľ resp. Fix alebo si aktivuje Rýchly internet, získa špeciálny stierací žreb.

Každý žreb skrýva šesť symbolov, z ktorých sú vždy tri rovnaké. Tie predstavujú zákazníkovu výhru:

a) 100 000 zákazníkov vyhrá jeden z darčekových predmetov (súpravu osušiek alebo cestovnú tašku) alebo bonus 1 000 Sk. Tento bude odpočítaný z nasledujúcej faktúry, pri programe Fix bude pripísaný zákazníkovi na SIM kartu ako kredit navyše.

b) Ak zákazník nájde tri symboly „TV žrebovanie o milión“, bude automaticky zaradený do žrebovania o 10 x milión slovenských korún. Mená výhercov budú vyhlásené v televízií Markíza.

Aktuálna vianočná ponuka T-Mobilu teda obsahuje:

- možnosť získať až 24 000 voľných minút zadarmo do všetkých sietí na celé 2 roky,

- dvojnásobný kredit Fix až do výšky 10 000 Sk na volania a SMS do všetkých sietí,

- Rýchly internet 2 na prvých 9 alebo 6 mesiacov bez mesačných poplatkov,

- stierací žreb s možnosťou vyhrať 10 x milión korún a až 100 000 okamžitých výhier.

Pravidlá vianočnej hry sú zverejnené na www.t-mobile.sk a dostupné aj na predajných miestach spoločnosti T-Mobile Slovensko.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu