Šťastné a veselé...

Tak, ako každý rok, aj koncom roka 2007 sa vám radi prihovárame s jednoduchým poďakovaním a prianím.

Prežite vianočné sviatky v pokoji, láske a mieri v kruhu rodiny či priateľov. Ťažko sa nám na technologickom serveri píše o odsunutí moderných technológií do úzadia a uctievaní si tradičných zvykov. Veď aj tento príhovor je napísaný na mobilnom telefóne. Ale nech to platí aspoň v nasledujúcich dňoch.

Telefóny používajte na spájanie sa s blízkymi, nie na oddialenie sa od nich. Zavolajte kamarátovi z dávnych čias a spýtajte sa ho, ako sa má a...možno aj dohodnite stretnutie. Napíšte svojej babičke, ako sa ku nej tešíte. Neposielajte bezduché hromadné SMS či e-maily, často s univerzálnym oslovením. Vážte si, prosím, ľudí. Svojich blízkych. Nasávajte atmosféru Vianoc. Čo najmenej z televíznej obrazovky či monitora, a čo najviac z ulíc, kostolov a domovov. Dýchajte, vnímajte a rozdávajte.

Nech rozžiarite tváre detí, súrodencov, rodičov nečakaným darčekom.

Prežívajte Vianoce. Prežívajte každý den. Užite si to, čo nám zanechali naši predkovia. Nedeformujme Vianoce, dajme im opäť to pôvodné čaro.

Ďakujeme za vašu priazen. Veríme, že naše srdečné a úprimné prianie pochopíte najlepšie, ako sa len dá. A že náš jediný darček, kvalitné recenzie, videá a nápady, budú pre vás aspon rovnako hodnotné ako doteraz.

Prežite tieto Vianoce podľa vašich predstáv.

Ďakujeme.

Tím fony.sk.

stastne a vesele

Diskusia k článku:

Začať diskusiu