Šťastný nový rok

Silvester, dokonca aj Nový rok, a tým pádom aj celý rok 2007, je za nami. Je čas bilancovať.

Rok 2006, druhý ročník fungovania servera, bol pre fony.sk veľmi úspešný. Snažili sme sa preto nadviazať na úspechy aj v roku 2007.

Diskusné fórum, ako prvá rozbehnutá sekcia pri spúšťaní portálu v roku 2005, získalo stabilných administrátorov a jeho kvalita sa opäť zvýšila. Dbali sme v nom najmä na kvalitu tém a príspevkov. Preto ďakujeme všetkým prispievajúcim za dodržiavanie pravidiel a delenie sa o svoje poznatky s ostatnými.

Fotoalbum získal reklamného aj mediálneho partnera, a tak sme mohli najlepších prispievateľov odmeňovať hodnotnými darčekmi.

Dúfame, že kvalita Recenzií a Noviniek ostala na nastolenej úrovni, budeme sa snažiť ju ešte zvýšiť. Do tímu redaktorov pribudol nový externista, Filip Slúka. Naša vďaka patrí aj ďalším občasným prispievateľom, ktorí sa podelili najmä o skúsenosti s telefónom, príslušenstvom či softvérom.

Začiatkom uplynulého roka sme sa odvážne pustili do produkcie VIDEOrecenzií. Veríme, že tento krok bol správny a unikátny slovenský projekt s video ukážkami práce s telefónom oceňujete.

Milí čitatelia, ďakujeme vám za vašu priazen. Veríme, že to, čo robíme, robíme dobre. Celý portál fony.sk je tvorený v rámci našich možností. Prajeme teda aj sebe, aby tieto naše možnosti boli väčšie a väčšie.

Všetko dobré v novom roku 2008 želá celý tím fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu