O2: výročie oslávia všetci zákazníci korunovými SMS (aktualizované)

Pôvodný text, 2008-02-28 17:24:

Všetci existujúci zákazníci, teda O2 Jednotky, majitelia O2 Narovinu (okrem O2 Narovinu Špeciál a O2 Narovinu SMS), O2 Voľnosť a O2 Pre mňa získajú od 3. marca 2008 významný benefit - SMS-ky v rámci siete na 6 mesiacov za korunu (1 Sk / SMS).

Stačí si tento SMS benefit ako zákazník O2 aktivovať v čase od 3. 3. do 15. 4. 2008.

Na posielanie korunových SMS sa bude vzťahovať zásada korektného používania, tzv. FUP (fair use policy) v hodnote 1 000 SMS na každých 30 dní od aktivácie.

Pri prechode na iný program zákazník stráca tento SMS benefit. Pri zmene v rámci toho istého programu (napr. pri zmene O2 Pre mňa 70 na program O2 Pre mňa 130) zákazníkovi ostane SMS benefit zachovaný.

Aktivácia bude možná zadarmo v predajni alebo cez webovú stránku sk.o2.com prostredníctvom štandardne spoplatnenej SMS.

Doplnená tlačová správa:

SMS len za 1 Sk s DPH na účastnícke čísla v sieti O2 Slovensko pripravila ako darček pri príležitosti svojich 1. narodenín Telefónica O2 Slovakia pre všetkých zákazníkov. Môže si ho bezplatne aktivovať každý, kto je účastníkom predplatenej karty O2 Jednotka, alebo je účastníkom niektorého z programov O2 Voľnosť, O2 Pre mňa či O2 Narovinu. Akcia potrvá celých 6 mesiacov od potvrdenia aktivácie.

Darček pre všetkých zákazníkov O2 - SMS len za 1 SK s DPH v sieti O2 až 6 mesiacov

“Týmto darčekom sa chceme poďakovať všetkým našim zákazníkom. V O2 získavajú výhody nielen noví zákazníci, ale vážime si aj tých, ktorí už naše služby využívajú. Záleží nám naozaj na každom,“ zdôraznil Juraj Šedivý, generálny riaditeľ spoločnosti Telefónica O2 Slovakia.

Aktivácia a podmienky využívania SMS benefitu na 6 mesiacov pre všetkých

SMS za 1 Sk s DPH na účastnícke čísla v sieti O2 po dobu 6 mesiacov môžu využívať všetci zákazníci, ktorí si tento benefit bezplatne aktivujú v niektorej zo značkových predajní O2, cez Zákaznícku linku 949, alebo internet v období medzi 3.3. a 15.4.2008. SMS benefit sa nevzťahuje na zákazníkov využívajúcich programy O2 Narovinu Špeciál a O2 Narovinu SMS. Benefit stráca platnosť, ak zákazník prejde na iný program (napr. z O2 Voľnosť na O2 Pre mňa). Pri prechodoch v rámci jedného programu (napr. z O2 Pre mňa 70 na O2 Pre mňa 140) zostáva benefit zachovaný. Benefit podlieha zásadám správneho využívania služieb, ktoré sú stanovené na 1000 odoslaných SMS mesačne na účastnícke čísla v sieti O2 v SR.

Podrobnejšie informácie o najnovšej ponuke O2 nájdete na internetovej stránke www.sk.o2.com.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu