CeBIT: General Mobile - mobil s dvoma SIM, v hodinkách či s okuliarmi

CeBIT, svetová výstava v nemeckom Hannoveri, sa včera oficiálne začala (trvanie 4. - 9. 3. 2008), a my vám prinášame ďalšie novinky.

Náš dopisovateľ Roman Calík (šéfredaktor časopisu BCMOBIL & TECHBOX) nám zaslal prvé snímky zo stánku firmy General Mobile.

FOTOGRAFIE:

General Mobile

DST3G Cool - 3G mobil fungujúci súčasne s dvoma SIM kartami, jednou v 3G/GSM a druhou len v GSM sieti. Z funkcií ponúka všetky štandardné.

General MobileGeneral Mobile

Mobil v hodinkách je stále veľkým lákadlom. Na telefonovanie používate Bluetooth handsfree. Ako píše Roman Calík v e-maili: "Hodinky su zaujimave, celkom male. Maju dotykovy displej, aj ked hlbsie v menu sa uz prstom ovladat neda - zobrazuje to 6 poloziek, do ktorych sa jednoducho netrafis. Maju vsak prist do predaja az v septembri.".

General MobileGeneral MobileGeneral Mobile

DSTW1 - smartfón s OS Windows Mobile fungujúci súčasne s dvomi SIM kartami.

General MobileGeneral Mobile

DST-11 - slajder na 2 SIM.

To najzaujímavejšie sa ukrýva za názvom General Mobile G777 - mobil s okuliarmi. Roman Calík dodáva: "Z menu tej G777 som bol prijemne prekvapeny - cisty displej, rychle reakcie, logicke roztriedenie poloziek." K okuliarom dodáva: "obraz sa mi javil neostry a rychle sceny nestihaju".

General Mobile G777General Mobile G777General Mobile G777General Mobile G777General Mobile G777General Mobile G777General Mobile G777General Mobile G777General Mobile G777General Mobile G777

Viac o General Mobile nájdete na www.generalmobile.com/.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu