T-Mobile: problémy a háčiky posledných akcií na Rýchly internet (aktualizované)

Pôvodný text, 2008-03-10 13:41:

Aj platiči sa nedostanú k notebooku za korunu

T-Mobile nedávno ponúkol zaujímavú akciu - notebook za veľmi výhodné dotované ceny bez navýšenia poplatku za Rýchly internet. Stačí sa na tri roky zaviazať ku využívaniu tejto dátovej služby. Ponuka platí do 31. 3. 2008 alebo do vyčerpania zásob. Ponuku môžu využiť len existujúci zákazníci spoločnosti T-Mobile, ktorí riadne a včas uhradili faktúry za služby spoločnosti T-Mobile počas 6 mesiacov pred využitím tejto ponuky. Fyzická osoba nepodnikateľ môže túto ponuku využiť len raz, podnikatelia trikrát.

Ďalšie informácie nájdete v Novinke T-Mobile: notebook za 1 Sk ku Rýchlemu internetu bez navýšenia poplatku.

Problém však je, že notebook môže získať len zákazník s faktúrami vyššími než 199 Sk a zaplatenými vždy včas. Ale zákazníci, ktorí si viazanosť ku svojmu mesačnému programu predlžovali na ďalšie dva roky pred poslednými Vianocami, získali finančný bonus v hodnote 1 000 Sk. Tak sa mohlo stať, že až dva mesiace (napríklad december, január) majiteľ programu 55Viac dostal mínusovú faktúru. A práve takí nemôžu z technických dôvodov spomínaný notebook získať.

Na vyjadrenie zástupcov spoločnosti T-Mobile k tomuto problému čakáme.

- -

Doplnené vyjadrenie T-Mobilu:

Ďakujeme redakcii Fony.sk za upozornenie na technický problém v našom systéme. Spoločnosť T-Mobile okamžite začala pracovať na jeho odstránení.

- -

Pôvodný text, 2008-03-10 13:41:

Rýchly internet Štart za 299 Sk mesačne bez zdieľania dát

Rýchly internet štart s 500 MB balíkom dát je možné tiež aktivovať do 31. marca 2008. Za 299 Sk mesačne získate 500 MB dátový balík na pripojenie ku internetu pomocou rýchleho pripojenia, ktoré prakticky konkuruje DSL, a pritom je navyše mobilné.

Ďalšie informácie nájdete v Novinke T-Mobile: Rýchly internet Štart za 299 Sk.

Ale v prípade programu Rýchly internet Štart je možná len aktivácia s Flash-OFDM modemom bez SIM karty. K programu Rýchly internet Štart nie je možné nastaviť zdielanie dát s hlasovým programom.

V prípade programu Rýchly internet 2 (s balíkom 2 GB dát) a vyšších môžete tieto dáta zdieľať aj na hlasovej SIM karte. Ja napríklad používam notebook s Flash-OFDM modemom, ale z rovnakého dátového balíka čerpám aj na kontrolu e-mailov a surfovanie z mobilu so SIM kartou T-Mobilu. To však v prípade Rýchleho internetu Štart nie je možné.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu