T-Mobile: nové dátové balíky Biznis data pre firmy

Tlačová správa:

Bratislava, 2. máj 2008 – T-Mobile prináša na trh špeciálné dátové riešenie pre firemných zákazníkov. Nový program Biznis data ponúka balík mobilného internetu pre celú firmu – všetci zamestnanci môžu čerpať dáta z jedného balíka a navyše využiť tieto dáta aj pre surfovanie priamo vo svojich mobilných telefónoch.

Od 5. mája 2008 môžu firmy surfovať ešte výhodnejšie. T-Mobile im exkluzívne ponúkne nový program Biznis data, ktorý sa prispôsobí potrebám i nákladom firmy na mobilný internet.

Celá firma získava každý mesiac spoločný objem dát, z ktorého môžu všetci zamestnanci čerpať podľa potreby. Spoplatňovanie je jednoduché – za balík dát firma zaplatí jeden poplatok a dostáva tak za internet iba jednu faktúru. Pokiaľ je voľný objem dát prekročený, zaplatí firma 0,29 Sk bez DPH (0,35 Sk s DPH) za 1 MB. Tarifikačný interval je 100 kB. Navyše za používanie programu Biznis data nemusia používatelia platiť žiadne dodatočné mesačné poplatky za pripojenie.

Pri Biznis data môžu zákazníci využívať všetky dostupné dátové technológie T-Mobilu – FLASH-OFDM, HSPDA, UMTS, EDGE i GPRS.

Ponuka programov Biznis data

Biznis data sa bude predávať v troch úrovniach. Každá z nich ponúka určitý objem voľných dát a maximálny počet používateľov podľa potreby firmy. Najnižší program Biznis data 25 je vhodný pre firmy s menšou potrebou dátovej prevádzky do piatich používateľov, pričom každý má k dispozícii priemerne 5 GB dát.

Pre spoločnosti náročnejšie na dátovú prevádzku sú k dispozícii programy Biznis data 125 resp. Biznis data 350 pre maximálne 25, resp. 50 používateľov.

Biznis data 25

- 25 GB za 2 976 Sk s DPH pre 1 až 5 používateľov

Biznis data 125

- 125 GB za 10 710 Sk s DPH pre 1 až 25 používateľov

Biznis data 350

- 350 GB za 23 800 Sk s DPH pre 1 až 50 používateľov

Plnohodnotný internet v mobile pre každého používateľa

Mesačný balík dát Biznis data môžu používatelia využívať aj na surfovanie priamo vo svojich mobilných telefónoch a zdieľať svoje dáta nielen na PC alebo notebooku. Zamestnanci firmy majú pri zaradení do programu Biznis data na svojej SIM karte aktivovanú zároveň aj službu web ‘n’ walk a môžu využívať plnohodnotný prístup do internetu v mobile. Maximálny počet aktivácií služby web ‘n’ walk je zhodný s najvyšším počtom používateľov celého balíka.

Nový program Biznis data si môžu záujemcovia zakúpiť do 31. decembra 2008.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu