O2: roamingová akcia pre všetkých (aktualizované)

Pôvodný text, 2008-06-09 12:52:

Čitateľ Ondrey nás opäť upozornil na ďalšiu novinku, tentoraz priamo z webovej stránky sk.o2.com:

Dovolenka s ľahkosťou

Chystáte sa do zahraničia na dovolenku? Chceli by ste sa priamo odtiaľ podeliť o zážitky s Vašimi známymi, ale sa Vám zdá roaming príliš drahý? Odteraz sa naozaj nemusíte obávať o Váš účet, lebo s našimi výhodnými cenami za roamingové hovory voláte so všetkými za polovicu.

Letnú roamingovú akciu si môžete užívať bez ohľadu na to, či používate niektorý z paušálov O2 Pre mňa alebo predplatenú O2 Kartu.

Zvýhodnený roaming si aktivujete:

* poslaním SMS s textom LETO na číslo 992299

* priamo v O2 Predajni,

* alebo na zákazníckej linke 949.

Jednorázový aktivačný poplatok je 49 Sk s DPH. Ak si chcete letnú roamingovú akciu deaktivovať, môžete tak urobiť bezplatne na zákazníckej linke 949.

Ponuka platí od 12.6.2008 do 12.9.2008 na prichádzajúce volania v uvedených krajinách a odchádzajúce volania z uvedených krajín na účastnícke čísla sprístupnených sietí v rámci EÚ, Chorvátska, Egypta a Turecka.

Zvýhodnené krajiny:

- odchádzajúci hovor za 9,80 Sk / min. a prichádzajúci za 4,80 Sk / min. platí pre Taliansko, Francúzsko, Grécko, Španielsko, Bulharsko, Česko, Veľká Británia, Malta

- odchádzajúci hovor za 27,00 Sk / min. a prichádzajúci za 15,00 Sk / min. platí pre Chorvátsko a Turecko

- odchádzajúci hovor za 38,50 Sk / min. a prichádzajúci za 32,50 Sk / min. platí pre Egypt

Doplnená tlačová správa, 2008-06-10 11:38:

Prichádzajúce volania už od 4,80 Sk/min s DPH a odchádzajúce volania už od 9,80 Sk/min s DPH počas dovolenky v zahraničí, to je aktuálna letná roamingová ponuka O2. Dovolenkári tak môžu kedykoľvek hovoriť so svojimi blízkymi bez zbytočných obáv z vysokých účtov. Atraktívna letná roamingová akcia platí tri mesiace - od 12. júna do 12. septembra 2008.

„Naši zákazníci si chcú v lete oddýchnuť, ale chcú pritom zostať v kontakte s blízkymi doma na Slovensku. Preto sme im umožnili volať a prijímať volania v najobľúbenejších letných destináciách len za polovičnú cenu. Aj takýmto spôsobom by sme im chceli spríjemniť letnú dovolenku,“ uviedol René Parák, hovorca spoločnosti Telefónica O2 Slovakia.

Výhodný roaming v obľúbených destináciách

Zľava 50 % z ceny prichádzajúcich a odchádzajúcich volaní v roamingu platí v Taliansku, Francúzsku, Grécku, Španielsku, Bulharsku, Českej republike, Veľkej Británii, na Malte, v Chorvátsku, Turecku a Egypte. Svojou letnou roamingovou akciou tak O2 pokryje najobľúbenejšie destinácie slovenských dovolenkárov. Ponuka platí od 12. 6. 2008 do 12. 9. 2008 na prichádzajúce volania v uvedených krajinách a odchádzajúce volania z uvedených krajín na účastnícke čísla sprístupnených sietí v rámci EÚ, Chorvátska, Egypta a Turecka.

Informácie o cenách volaní cez SMS

Každý zákazník dostane od O2 dve informačné SMS správy, ktoré ho upozornia na možnosť aktivácie letnej roamingovej akciovej ponuky. Po prekročení hraníc bude každý zákazník O2 informovaný o cenách za roamingové volania v danej krajine. Zákazníci, ktorí už budú mať aktivovanú letnú akciovú ponuku roamingu, dostanú SMS, ktorá ich bude informovať o aktuálnej cene za roamingové volania vrátane 50-percentnej zľavy.

Aktivácia letnej roamingovej ponuky

Jednorázový poplatok za aktiváciu výhodných volaní v zahraničí je 49 Sk s DPH. Zákazníkom paušálov O2 Pre mňa a O2 Pre firmu bude v prípade aktivácie poplatok zahrnutý do mesačnej faktúry. Zákazníkom predplatených služieb s O2 Kartou a programom Narovinu bude poplatok odpočítaný od ich kreditu. Výhodnú ponuku letného roamingu si môže aktivovať každý zákazník O2, ktorý pošle SMS v tvare LETO na číslo 992299, prípadne zavolá na Zákaznícku linku 949 alebo príde osobne do ktorejkoľvek O2 Predajne.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu