Orange: BlackBerry Internet Service s polročnou zľavou

Orange pripravil pre svojich klientov zľavu na službu BlackBerry. Pri aktivácii služby v čase od 13. júna do 10. septembra 2008 môžu službu BlackBerry Internet Service používať pol roka za 199 Sk s DPH mesačne. Bežný mesačný poplatok je 356 Sk s DPH. Za aktiváciu služby zaplatíte len korunu.

Tlačová správa:

Bratislava, 12. jún 2008 – Pre zákazníkov, ktorí uprednostňujú okamžitý a mobilný prístup k svojim e-mailom, spolu s pohodlným prístupom na internet z jedného zariadenia, prináša Orange výhodnú ponuku v podobe služby BlackBerry Internet Service len za 199 Sk na 6 mesiacov a aktiváciou len za korunu.

Zákazníci, ktorí sa od 13. júna do 10. septembra 2008 rozhodnú pre službu BlackBerry Internet Service, budú mať až na pol roka prístup na internet a k svojim e-mailom za výhodný mesačný poplatok 199 Sk s DPH (namiesto pôvodného poplatku 356 Sk). Zvýhodnený je aj poplatok za aktiváciu služby, ktorý je znížený z 356 Sk na 1 Sk s DPH.

Služba BlackBerry Internet Service je určená komukoľvek, kto chce využívať výhody okamžitej e-mailovej komunikácie aj bez vlastného e-mailového servera. Vďaka automatickej synchronizácii je zákazník neustále v kontakte s aktuálnymi informáciami. Akonáhle dostane e-mail do jednej zo svojich e-mailových schránok, vzápätí si ho môže prečítať na displeji svojho BlackBerry zariadenia. Služba BlackBerry Internet Service umožňuje prístup až k 10 e-mailovým schránkam pomocou protokolov POP3 a IMAP. Doručovanie e-mailov z vybraných, konkrétnych e-mailových účtov (napr. orangemail.sk, zoznam.sk, gmail.com a pod.) je možné nastaviť aj priamo zo zariadenia, prípadne pomocou jednoduchého rozhrania na adrese www.blackberry.orange.sk.

Službu BlackBerry ponúka Orange Slovensko v dvoch variantoch, okrem BlackBerry Internet Service aj BlackBerry Enterprise Server, ktorá je určená pre firemných klientov s vlastným e-mailovým serverom. Riešenie BlackBerry je určené zákazníkom, ktorí preferujú značkové riešenia od svetoznámeho dodávateľa a je dostupná na špeciálnych zariadeniach. Medzi jeho výhody patrí aj veľmi nízka spotreba dát – všetky prenosy sú optimalizované tak, že sa prenáša len veľmi nízky objem dát. Pre plnohodnotný prístup ku všetkým funkciám služby BlackBerry sú aktuálne v ponuke Orangeu zariadenia BlackBerry 8320 a BlackBerry 8820. Výhody služby BlackBerry môžu prostredníctvom aplikácie BlackBerry Connect využívať aj majitelia mobilných telefónov Nokia E-Series a niektorých modelov Sony Ericsson. Zoznam podporovaných zariadení sa nachádza na stránke www.orange.sk/blackberry v časti Koncové zariadenia.

V prípade častých ciest do zahraničia je k dispozícii aj doplnková služba BlackBerry Roaming, ktorá obsahuje predplatené dátové prenosy v roamingu za zvýhodnené ceny.

Aktuálna ponuka zariadení BlackBerry v Orangei:

BlackBerry 8820 smartphone

3 990 Sk pre paušály nižšie než P120

2 990 Sk pre Paušál 120 a vyšší

1 Sk pre Paušál VIP 250

BlackBerry 8320 smartphone

3 790 Sk pre Paušál 60 a Super Paušál 70

1 290 Sk pre Paušál 90 a Super Paušál 100

490 Sk pre Paušál VIP 250 a vyššie

Diskusia k článku:

Začať diskusiu