Orange: ku vyšším paušálom akciový internet cez optiku Orange Doma

Orange zvýhodňuje ponuku rýchleho internetu cez optickú dátovú sieť pre zákazníkov s paušálmi od VIP 250 vyššie. Od zajtra si títo budú môcť aktivovať Fibernet Premium (s dvojročným záväzkom!) s mesačným poplatkom 600 Sk pre prvých 6 mesiacov. Potom budú za FiberNet Premium (download až 70 Mbps) platiť štandardných 1 190 Sk mesačne.

O službách Orange Doma v Novinkách na Fony.sk často nepíšeme. Pre skúsenosti s týmito službami odporúčame naše diskusné fórum, sekciu Volna diskusia.

Tlačová správa:

Bratislava, 13. jún 2008 – Zákazníci Orangeu využívajúci hlasové služby s paušálmi P250 a vyššími si od zajtra môžu aktivovať Fibernet Premium za mimoriadne zvýhodnených podmienok. V rámci aktuálnej ponuky majú možnosť vo svojej domácnosti využívať najrýchlejšie internetové pripojenie pre domácnosti na Slovensku už za 600 Sk mesačne počas celých 6 mesiacov. Orange tak prináša internet za skutočne bezkonkurenčnú cenu vzhľadom na kvalitu služby a doposiaľ neprekonanú rýchlosť pripojenia 70 Mbit/s.

Len zákazníci Orangeu si môžu užívať skutočné výhody integrovaného operátora. Orange prichádza najnovšie so špeciálnou ponukou určenou pre všetkých zákazníkov hlasových služieb, ktorí majú aktivovaný niektorý z paušálov s vyšším mesačným poplatkom, teda Orange VIP 250, Orange VIP 500, Orange VIP 1000, Orange VIP 300, Orange VIP 600. Tí z nich, ktorí sa rozhodnú využívať najrýchlejší balík služby Fibernet Premium s prenosovými rýchlosťami až do 70 Mbit/s a podpíšu Dodatok k zmluve o pripojení, získajú službu s dočasnou zľavou - za mimoriadny mesačný poplatok 600 Sk s DPH, ktorý je rovnaký ako pri základnej úrovni Štart s nižšou ponúkanou rýchlosťou.

Zľava platí na prvých 6 mesiacov dvojročnej viazanosti so službou Fibernet a po jej skončení, t.j. počas obdobia dodatočných 18 mesiacov, prechádza zákazník na štandardné spoplatňovanie. Špeciálna ponuka je kombinovateľná aj s inými aktuálnymi akvizičnými ponukami – FiberTV s 25 % zľavou, dotovaný druhý Set-Top-Box už za 1 Sk, skupinové zľavy na FiberNet alebo FiberTV, ako aj 100 % zľava na FiberTV platná počas obdobia 1 – 6 mesiacov pri predĺžení 24-mesačnej viazanosti.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu