T-Mobile: zľava na BlackBerry s internetom od T-Comu

O akciách od T-Comu bežne nepíšeme, ale prvú spoločnú akciu T-Mobilu a T-Comu ignorovať nemôžeme.

Preto nám v tejto správe nejde ani tak o jej obsah, ako o začiatok spoločných akcií firiem T-Mobile a Slovak Telekom. Zdá sa, že sa v nasledujúcich mesiacoch a rokoch nevyhneme súbojom balíkov služieb a akcií káblového a mobilného charakteru (Orange so svojou optickou sieťou vs. T-Mobile + T-Com).

Tlačová správa:

Bratislava, 17. jún 2008 – Spoločnosti Slovak Telekom a T-Mobile prinášajú pre zákazníkov nový spoločný benefit. Ak si vyberú jeden z programov 4G internetu od T-Comu, môžu získať zľavu 1 500 Sk na zariadenie BlackBerry od T-Mobilu.

Zákazníci T-Comu a T-Mobilu môžu teraz získať ďalší spoločný benefit v podobe zľavy 1500 Sk na zariadenie BlackBerry. Ak si objednajú jeden z vybraných programov 4G internetu od T-Comu a zároveň aj službu BlackBerry Internet E-Mail od T-Mobilu, môžu si uplatniť uvedenú zľavu na nákup jedného z prístrojov BlackBerry v akciovej ponuke. Táto ponuka platí do 31. júla 2008.

Výhody technológie a zariadenia BlackBerry

BlackBerry je technologické riešenie, ktoré zákazníkom ponúka komfortne telefonovať, mailovať i využívať internet na jedinom zariadení. Popri volaniach, SMS a MMS tak získava zákazník okamžitý prístup k e-mailovej schránke prostredníctvom push mailu alebo internetový prehliadač s automatickou kompresiou prenášaného množstva dát. Vďaka tomu sa mu znižujú a zefektívňujú náklady na využívanie mobilnej kancelárie.

Ponuka služieb v akciovej ponuke

V rámci novej akciovej ponuky môže zákazník využiť jeden z vybraných programov 4G internetu od T-Com – Turbo 2 (Plus) alebo Turbo 3 (Plus). Novú akciu tak môže zákazník využiť už pri flatovom programe pre svoje domáce alebo firemné internetové pripojenie od 594 Sk s DPH mesačne. Ponuka a špecifikácie programov 4G internetu sú nasledovné:

Turbo 2 (Plus)

593,80 Sk s DPH mesačne

dátovo neobmedzený rýchlosťou 2 048 / 256 kbps

Turbo 3 (Plus)

831,80 Sk s DPH mesačne

dátovo neobmedzený internet rýchlosťou 3 584 / 256 kbps

Služba BlackBerry Internet E-Mail od T-Mobilu obsahuje 10 MB dát a jej štandardný mesačný poplatok je 356 Sk s DPH mesačne. Tento objem dát vystačí zákazníkovi na prehliadanie cca 5 000 webových stránok.

Zákazník môže využiť ponuku pri aktivácii programu 4G internet od T-Comu s 18-mesačnou viazanosťou a služby BlackBerry Internet E-Mail od T-Mobilu s viazanosťou 24 mesiacov.

Ponuka akciových telefónov

Pri využití akciovej ponuky si môžu zákazníci vybrať z dvoch modelov zariadení:

BlackBerry Curve 8310

BlackBerry Pearl 8100

Obe zariadenia sú k dispozícii už za 1 Sk, ak si zákazník vyberie aspoň program Podnikateľ 150, službu BlackBerry Internet E-mail a jeden z programov 4G internet od T-Comu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu