Orange: Paušál deň opäť v ponuke

Tlačová správa:

Bratislava, 20. jún 2008 – Orange od zajtra zaraďuje do svojej čerstvej ponuky letných paušálov aj obľúbený Paušál Deň za skvelý mesačný poplatok 499 Sk. Rozširuje tak bohatú nádielku výnimočných benefitov, vďaka ktorým si môžu všetci noví aj existujúci zákazníci užívať počas tohto leta s Orangeom „druhé Vianoce“ v roku.

Pre veľký záujem o jedinečný Paušál Deň, ktorý Orange predstavil koncom minulého roka v rámci svojej vianočnej kampane, chce vyjsť najväčší operátor svojim zákazníkom opäť v ústrety a paušál zaraďuje do svojej komplexnej letnej ponuky. Dokonca ho prináša za ešte výhodnejších podmienok.

Na zákazníkov, ktorí si teraz Paušál Deň aktivujú, čakajú neuveriteľne dlhé volania na účastnícke čísla v sieti Orange Slovensko každý deň vrátane sobôt a dní pracovného pokoja od 8:00 – 18:00 hod. už od prvej sekundy. Mesačný poplatok za kreditný Paušál Deň je navyše znížený na 499 Sk s DPH.

Fantastické leto v Orangei a mobilné „Vianoce“, ktoré Orange daruje svojim zákazníkom po prvýkrát vo svojej histórii, si môžu noví a existujúci zákazníci vychutnať aj s jednoduchým Paušálom za 100 Sk mesačne s telefónom už od 1 Sk. Naďalej je platná aj ponuka Obľúbených kreditných paušálov za atraktívne, nízke mesačné poplatky – konkrétne sa jedná o Paušál 60 s cenou len 333 Sk, Paušál 90 za 444 Sk a Paušál 120 s akciovou cenou 555 Sk. Rovnako zaujímavá je aj 30 % zľava z mesačného poplatku paušálov VIP 250, 500 a 1000, ktorú ocenia zákazníci s vysokými komunikačnými nárokmi. Najhorúcejšou letnou novinkou stále zostáva unikátny Štedrý paušál, ktorý prináša po prvýkrát jednotnú cenu volaní do všetkých sietí v SR iba 0,90 Sk za minútu v slabej a 3,90 Sk v silnej prevádzke, pričom benefit platí celé dva roky. Za výhodný mesačný poplatok 499 Sk zákazníci navyše získajú 2000 minút mesačne na volania v sieti Orange počas večerov a víkendov.

Svoju horúcu letnú nádielku výhodných paušálov Orange „korunuje“ veľkou žrebovacou hrou, v rámci ktorej odmení svojich zákazníkov fantastickými výhrami. 22 skvelých automobilov značky Volvo C30, 22 dovoleniek podľa vlastného výberu v hodnote 50 tisíc a 22 štýlových notebookov značky Apple získajú verní a noví zákazníci, ktorí si počas leta aktivujú niektorý z akciových paušálov. Hra trvá od 14. júna do 24. augusta 2008 a žrebovanie prebieha každý pondelok.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu