T-Mobile: letná akcia pre paušály Vo veľkom

T-Mobile uvádza pre leto 2008 (presne v nešpecifikované obdobie) akciovú ponuku pre programy Vo veľkom, ktoré T-Mobile predstavil koncom januára 2008. Pri všetkých programoch Vo veľkom sa uplatňuje tarifikácia 60 + 1, pričom volania ukončené do troch sekúnd (vrátane) sú bezplatné.

Letná akcia sa zameriava na hovory za 0,90 Sk / min. večer, v noci a počas víkendov do všetkých slovenských sietí a bezplatné volania do T-Mobilu počas víkendov i sviatkov.

Viac info o paušáloch: Vo veľkom TU!

Tlačová správa:

Bratislava, 30. jún 2008 – T-Mobile predstavuje letnú ponuku hlasových programov. Zákazníci môžu získať obľúbené programy Vo veľkom s množstvom benefitov – voľné minúty a volania za 0,90 Sk za minútu do všetkých sietí i neobmedzené volania počas víkendov. Navyše získajú aj kupón s programom pre svojich blízkych za polovicu.

T-Mobile prináša na júl špeciálnu ponuku hlasových programov. K obľúbeným programom Vo veľkom pridáva veľké množstvo benefitov, čím sa stávajú jednými z najvýhodnejších produktov na trhu mobilných služieb. Popri výrazne zvýhodnených programoch Vo Veľkom dostanú zákazníci aj kupón s Paušálom pre blízkeho.

Letné programy Vo veľkom

Ak si zákazník objedná alebo prejde na jeden z programov Vo veľkom, získa popri minimálne stovke voľných minút (100 / 200 pri variante s akciovým telefónom, resp. 150 / 300 minút bez akciového telefónu) aj nasledujúce výhody na celé obdobie viazanosti:

- volania za 0,90 Sk za minútu do všetkých sietí každý deň od 19. do 7. hod. a celých 24 hodín počas víkendov a sviatkov,

- neobmedzené volania do siete T-Mobilu 24 hodín denne počas víkendov a sviatkov,

- bezplatný presun voľných minút,

- akciové telefóny za špeciálne ceny (platí pre Vo veľkom 100/200).

Najlacnejším variantom je program Vo veľkom 100, ktorý môže získať zákazník so všetkými benefitmi už za 599 Sk s DPH mesačne. Akcia platí pri podpise Dodatku k Zmluve s viazanosťou 24 resp. 12 mesiacov (podľa zvoleného programu).

Paušál pre blízkeho za polovicu aj v júli

Okrem zvýhodneného programu Vo veľkom získa zákazník v júli aj ďalší benefit – kupón s Paušálom pre blízkeho za polovicu.

Vďaka tomuto kupónu si môže jeho blízky kúpiť:

- hlasový program s akciovým telefónom za polovičný poplatok až na 24 mesiacov

- hlasový program s dvojnásobkom voľných minút za polovičný poplatok

Diskusia k článku:

Začať diskusiu