Garmin nüvifone funguje (aktualizované)

Pôvodný text, 2008-07-28 13:37:

Vo februári sme o pripravovanom telefóne od spoločnosti Garmin, ktorá sa venuje navigáciám, napísali: Garmin uvedie svoj prvý mobilný telefón.

Aj na nami nakrútenom videu z Barcelony môžete Garmin nüvifone vidieť:

http://video.joj.sk/videa/mobile-world-congress-2008---nokia-garmin-glofiish.html

Doteraz sa vždy jednalo len o oficiálne informácie, obrázky a nik vlastne funkčný Garmin nüvifone nevidel.

Na serveri GPS blog.sk som však narazil na článok Garmin nüvifone funguje!, ktorého súčasťou je aj toto video:

Čo na Garmin nüvifone hovoríte teraz?

Oficiálna stránka: Garmin nuvifone

Aktualizované:

Garmin dnes smutne vyhlásil, že nüvifone bude, ale až v prvej polovici roku 2009. Nie v prvom štvrťroku, ale prvej polovici roka! Zdá sa, že Garmin absolútne nezvláda uvedenie svojho mobilného telefónu a nevie sa dohodnúť s dodávateľmi na vzájomných požiadavkách. Mne to veľmi presne pripomína komunikáciu ľudí z Európy a Ameriky s čínskymi dodávateľmi, ktorí vám síce sľúbia za pár dolárov aj modré z neba, ale keď dôjde na lámanie chleba, zistíte, že vám dodali buď kryt iných rozmerov, alebo úplne inú súčiastku. Garminu teda želáme veľa šťastia v komunikácii s jeho dodávateľmi.

"The nuvifone will not be available in fourth quarter as previously announced. While we had hoped to have carrier launches in the fourth quarter, we have found that meeting some of the carrier specific requirements will take longer than anticipated. We remain pleased with carrier interest in the device and are working toward making necessary design changes to meet their requirements. We anticipate launching the product during the first half of 2009."

Zdroj:

GPSblog.sk

gpstracklog.typepad.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu