Orange: Voľné firemné hovory aj pre 3 až 4 SIM karty

V roku 2007 Orange predstavil dvojicu služieb pre lacné volania v rámci skupiny podnikateľových SIM kariet: Voľné firemné hovory od 5 SIM kariet a Zvýhodnené firemné hovory pre 3 a 4 SIM karty.

NOVINKA: Voľné firemné hovory a Zvýhodnené firemné hovory

Dnes Voľné firemné hovory prináša Orange aj podnikateľom vlastniacim 3 alebo 4 SIM karty. Menej výhodné Zvýhodnené firemné hovory teda končia. Za necelých 118 korún mesačne (3,91 eur) na SIM kartu môžu vlastníci 3 - 4 SIM kariet medzi sebou volať neobmedzene dlho bez ďalších poplatkov.

Tlačová správa:

Bratislava, 31. júla 2008 – Aj malí podnikatelia a živnostníci už môžu telefonovať v rámci firmy za 0 Sk/min. pri ešte nižších mesačných poplatkoch ako doteraz, vďaka službe Voľné firemné hovory, ktorá je určená pre všetkých živnostníkov a firmy s aktivovanými 3 až 4 SIM kartami. Za mesačný poplatok 117,80 Sk s DPH (3,91 €) na SIM kartu, môžu so svojimi blízkymi a kolegami telefonovať aj pred prečerpaním predplatených minút bez ďalších poplatkov už od prvej sekundy úplne neobmedzene.

Orange Slovensko prináša výrazne lacnejšie telefonovanie medzi zamestnancami od prvej sekundy a to aj pre malých živnostníkov a podnikateľov. Služba Voľné firemné hovory dopĺňa portfólio služieb zabezpečujúcich výhodné telefonovanie v rámci firmy. Vďaka nim môžu firemní zákazníci pri nižších mesačných poplatkoch volať zadarmo. Táto služba jednoduchým spôsobom znižuje a sprehľadňuje náklady na vnútrofiremné volania a umožňuje komunikovať za nízky mesačný poplatok neobmedzene v rámci firemných SIM kariet. Firme, ktorá sa rozhodne pre zvýhodnené telefonovanie, budú volania v rámci skupiny vyňaté z paušálov. Znamená to, že kedykoľvek si zamestnanci medzi sebou zavolajú, nebudú čerpať minúty predplatené v mesačnom programe. Ušetria ich napríklad na volania na ostatné účastnícke čísla v sieti Orange Slovensko, na volania do ostatných telekomunikačných sietí v SR alebo do pevných sietí vo všetkých krajinách Európskej únie.

Aktivačný jednorazový poplatok za službu Voľné firemné hovory je 117,80 Sk s DPH (3,91 €).

Zákazníci si službu Voľné firemné hovory môžu aktivovať kedykoľvek ku svojmu paušálu. Navyše, pri aktivácii vybraných paušálov zákazníci môžu získať niektorú zo skvelých dvojíc telefónov len za 1 Sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu