Piatkové video: Motorola

Počas celého augusta vám budeme spríjemňovať začiatok víkendu, resp. posledné piatkové hodiny v práci, video-spomienkami na prelomové telefóny či všeobecne staré dobré mobilné časy.

Do dnešného vydania spomienkového Piatkového videa sme vyhľadali snímky venované vybraným telefónom Motorola.

Motorola sa preslávila viacerými modelmi, ktorých reklamy či podobnú video propagáciu nájdeme na internete len ťažko. Zlom nastal až modelom RAZR V3. Aj bez videí však spomeňme na véčka StarTac či populárnu V500-ku.

Motorola RAZR V3 a V3i

Najznámejšia melódia od Motoroly - z reklamy Motorola V3. Používali sme ju mnohí z Fony.sk ako zvonenie. Žiletka od Motoroly začala so štvorpísmenovým označovaním modelov (RAZR = razor, ROKR = rocker a pod.). Motorola V3i (v druhom videu) bola vylepšenou verziou s pamäťovými kartami a lepším fotoaparátom.

Motorola RIZR a RAZR2

Pokračovaním RAZR-a boli ďalší nasledovníci. Najmä druhá reklama na RAZR2 bola hudobne veľmi pútavá a môžeme ju hudobne aj štýlom označiť za nasledovníka propagácie modelu RAZR V3.

MOTOROKR

Povel "hello moto" a rôzne hudobné motívy sprevádzajú Motorolu už dlhší čas. Prvé vtipné video s Madonnou propaguje MOTOROKR s iTunes. Druhé, z Indie zase MOTOROKR a slúchadlá S9.

MOTOSLVR

Moto sliver (trieska) SLVR L7 bola prvou tenkou Motorolou klasickej konštrukcie. Škoda len, že opäť s obyčajným menu a pre mnohých komplikovaným ovládaním.

MOTOROLA RIZR Z8 a Z10

Bol to zvláštny pokus, ktorý nevyšiel. Ale reklamy naň áno!

Vtipné

Ako každý výrobca, aj Motorola vyrobila pár vtipných reklám. Prvá, holandská, je na i-mode. Druhá propaguje prijímanie videí Motorolou E815. Tretia je venovaná unikátnym okuliarom RAZRWIRE. Štvrté video bolo určené Grand Classics.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu