T-Mobile: predĺženie letných akcií na september

T-Mobile predlžuje platnosť niektorých letných akcií aj na september.

Oficiálna správa:

1. Kupón Paušál pre blízkeho

Pri kúpe mesačného programu s viazanosťou na 24 mesiacov získa zákazník aj v septembri tzv. kupón Paušál pre blízkeho. Ten si môže zákazník uplatniť na kúpu hlasového programu so zľavou 50% na celé obdobie viazanosti 24 mesiacov. Naďalej platí aj akcia pre kombináciu dvojnásobného počtu voľných minút pri programe bez akciového telefónu a polovičnej ceny s využitím kupónu.

2. Fix 0 Sk s volaniami a telefónmi za 1 Sk (0,03 €)

Aj počas septembra si môžu zákazníci kúpiť program Fix 0 Sk a získajú naň špeciálne benefity. Jednak volania do siete T-Mobile za 1 Sk (0,03 €) za minútu do konca tohto roka, a to od 19. do 7. hod. počas pracovných dní celých 24 hodín počas víkendov a sviatkov. Druhým benefitom sú korunové ceny telefónov - Sony Ericssonu T280i a Samsungu E250.

3. Rýchly internet 2 za 499 Sk (16,56 €) na celé dva / tri roky

Ak si zákazník zoberie program Rýchly internet 2 s viazanosťou na 24 alebo 36 mesiacov, môže ho získať na celé obdobie viazanosti za cenu 499 Sk (16,56 €) s DPH mesačne. Samozrejmosťou programu je aj funkcia zdieľania dát s inou SIM kartou v sieti T-Mobile.

4. Volania po 3. minúte zdarma pre zákazníkov Easy a Fix

Celý september bude platiť aj akcia pre zákazníkov predplatených kariet Easy a programu Fix. Ak si zákazník dobije svoj kredit najmenej za 500 Sk (16,60 €), po tretej minúte môže volať do siete T-Mobile úplne zadarmo. Táto výhoda platí od 4. do 60. minúty hovoru, potom bude hovor opäť spoplatnený, a to štandardnou cenou.

Akciu možno využívať aj opakovane, jej platnosť sa automaticky predlžuje pri dobíjaní kreditu o 500 Sk (16,60 €) raz za 30 dní.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu