Príslušenstvo: Bluetooth handsfree do auta - Sony Ericsson HCB-108

Sony Ericsson dnes predstavil nové handsfree. To doplnilo tohtoročnú dvojicu HCB-105 a HCB-150, ktorá je už v predaji:

Sony Ericsson HCB-105 - bolo predstavené pred pol rokom, ponúka štandardné parametre a v predaji je za 1 880 Sk / 62,40 € (sonyericsson-shop.sk).

Sony Ericsson HCB-150 - luxusné handsfree predstavené pred niekoľkými mesiacmi ponúka OLED displej a čítanie mena volajúceho. Na ovládanie slúži špeciálne ovládacie koliesko. V predaji je za 3 980 SK / 132,11 € (sonyericsson-shop.sk).

Sony Ericsson HCB-108

obrazok Dnes predstavené Bluetooth handsfree do auta umožňuje hlasné telefonovanie počas jazdy. Sony Ericsson sa pýši "nordickým dizajnom" a dlhou výdržo na jedno nabitie.

Pravdu povediac, všetky Bluetooth handsfree do auta, ktoré som mal možnosť dlhodobo používať (Sony Ericsson, Nokia, Jabra) vydržia dlho na jedno nabitie. V aute presedím až 50 hodín za mesiac a handsfree zapínam skoro vždy. V takom prípade nabíjam raz mesačne, častejšie určite nie. Lenže Sony Ericsson HCB-108 údajne vydrží až 25 hodín hovoru či 30 dní pohotovosti, a to už je skutočne extrém. Pri mojom používaní by som teda nabíjal raz za dva až tri mesiace.

Spoľahnúť sa môžete aj na digitálne spracovanie zvuku s redukciou ozvien a okolitého ruchu, ako aj na DSP - digitálne spracovanie signálu.

HCB-108 bude v predaji už koncom tohto roka v striebornej alebo čiernej farbe a môže byť zaujímavým adeptom na vianočný darček.

Známe parametre Sony Ericsson HCB-108:

- rozmery 119 x 61 x 14 mm,

- hmotnosť 93 gramov so sponou,

- DSP, redukcia ruchu, redukcia ozveny,

- Bluetooth 2.0,

- výdrž do 25 h hovoru / 700 h pohotovosti,

- autoabíjačka v balení.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu