Príslušenstvo: Bluetooth hodinky Sony Ericsson MBW-200 pre ženy

Bluetooth náramkové hodinky od Sony Ericssonu sú väčšine čitateľom známe, prešli už dvomi vývojovými generáciami a od uvedenia posledných už uplynul viac ako rok. Modelový rad MBW-150 sa predáva v troch vyhotoveniach - klasickom, s koženým remienkom, ďalej hudobnom s oranžovým podsvietením v štýle Walkman a firemnom v komplet kovovom prevedení.

Sony Ericsson včera predstavil Bluetooth hodinky s označením MBW-200, ktoré sú určené pre ženy. Taktiež sa budú predávať v troch verziách, funkčne budú zhodné, líšiť sa bude len dizajn. Funkčne sú na tom pravdepodobne rovnako ako staršie modely, zmenila sa len hmotnosť na 60 gramov, čo je určite priateľnejšie pre nosenie na ženských rukách.

Zaujímavosťou je, že hodinky propaguje trojica svetových tenistiek, medzi nimi aj naša Dominika Cibulková.

Hodinky by mali byť dostupné do konca roka 2008.

Sony Ericsson MBW-200

Tlačová správa:

Bratislava, 24. septembra 2008 – Elegantné, no chytré zároveň – také sú nové Bluetooth hodinky MBW-200, ktoré prichádzajú na trh po úspešnej sérii MBW-150. Ukážte všetkým, aké jednoduché je ovládať telefón pomocou štýlových dámskych hodiniek.

Stalo sa vám, že ste zmeškali dôležitý hovor alebo SMS len preto, že ste nepočuli zvoniť váš telefón? S MBW-200 sa vám to už nikdy nestane. S inovatívnou Bluetooth technológiou vám hodinky ukážu meno volajúceho a pri prichádzajúcom hovore alebo SMS diskrétne vibrujú. Odmietnite alebo stíšte hovor stlačením tlačidla na hodinkách alebo použite Bluetooth súpravu alebo telefón pre prijatie hovoru.

“Séria MBW-200 je ďalším krokom vo vývoji technológie Bluetooth,” povedal Karmen Mandic, Product Business Manager spoločnosti Sony Ericsson. “Odteraz už aj dámy majú možnosť nosiť Bluetooth™ hodinky Sony Ericsson, ktoré im poskytujú komfort, no zároveň sú aj elegantným módnym doplnkom. Všetci sme radi, keď na trh prichádzajú produkty uľahčujúce náš každodenný život. So svojimi hodinkami budete odteraz vždy vedieť, kto vám volá alebo koľko je hodín, prípadne môžete jednoducho prepínať medzi prehrávanými skladbami vo vašom telefóne.”

Spojením lídra v hodinárskom priemysle, spoločnosťou Fossil, a technológie Bluetooth od Sony Ericsson, MBW-200 prichádza s tromi modelmi: Sparkling Allure, Contemporary Elegance a Evening Classic. Kolekcia hodiniek je vybavená minerálnym sklíčkom odolným voči poškrabaniu s antireflexnou úpravou pre dobrú čitateľnosť na slnku. Diskrétny, ale zároveň štýlový monochromatický OLED displej je “neviditeľný” pokiaľ sa nepoužíva, ale jasne čitateľný aj za jasného slnečného dňa. Odteraz vždy uvidíte, kto vám volá, prípadne ktorá skladba sa práve prehráva.

Neviete sa rozhodnúť, ktoré hodinky MBW-200 sú určené práve vám? Sony Ericsson pri tejto príležitosti spolupracuje s tromi vedúcimi ženskými hráčkami svetového tenisu, aby ukázal jedinečnosť každého jedného modelu.

Model Sparkling Allure, predstavený 19-ročnou slovenskou tenistkou Dominikou Cibulkovou, pôsobí elegantne, no zároveň športovo. So štýlovým bielym koženým remienkom a displejom s dekoráciou z krištáľov sú hodinky elegantným, no zároveň praktickým doplnkom.

Sony Ericsson MBW-200

Model Contemporary Elegance, predstavený 18-ročnou dánskou “tenisovou princeznou” Caroline Wozniacki, sa hodí tým, pre ktoré je práca a dosiahnuteľnosť na prvom mieste. Vychutnajte si všetko, čo vám Bluetooth™ hodinky ponúkajú.

Model Evening Classic, zdobiaci 19-ročnú maďarskú hviezdu Agnes Szavay, sa vyznačuje klasickým a neformálnym vzhľadom. S diskrétnym čiernym prevedením sú hodinky určené pre každú príležitosť. Skvelé pre ľudí, ktorí sú neustále v pohybe, navyše s jemným vibrovaním pri prichádzajúcom hovore a SMS.

Kolekcia hodiniek Bluetooth MBW-200

Hodinky MBW-200 v sebe spájajú moderný dizajn s technológiou Bluetooth

- Odmietnite alebo stíšte prichádzajúci hovor tlačidlom na hodinkách

- Vibračná signalizácia prichádzajúcich SMS/MMS správ

- Upozornenie vibrovaním pri vzdialení sa viac ako 10 metrov od telefónu

- Diskrétny OLED displej pre zobrazenie mena volajúceho

- Prehrávanie, pauza, zastavenie a prepínanie medzi skladbami prehrávanými hudobným prehrávačom v telefóne

- Digitálny a analógový ukazovateľ času

- Funkcia automatického párovania Auto pairing™ pre jednoduchšie spojenie hodiniek a telefónu

- Vodotesnosť do 3 ATM

- Antialergická nehrdzavejúca oceľ

- Minerálne sklíčko odolné voči poškrabaniu s antireflexnou úpravou

Sony Ericsson taktiež rozširuje rad MBW-150 o ďalší model. Model MBW-150 Classic s hnedým koženým remienkom a bielym ciferníkom patrí do športovej edície. Dostupný bude na vybraných trhoch začiatkom roka 2009.

Sony Ericsson MBW-100

Sony Ericsson MBW-150

Diskusia k článku:

Začať diskusiu