Orange: bonusový kredit ku programu Twin pre verných

Orange pripravil akciu, v ktorej odmeňuje dlhoročných zákazníkov, presnejšie dlhoročných majiteľov mesačných programov, bonusovým kreditom. Ten získajú jednorazovo pri aktivácii programov Twin 250 alebo Twin 400 ku svojej SIM karte.

Programy Twin boli predstavené začiatkom augusta a dočítate sa o nich v Novinke Orange: dva nové paušály Twin 250 a 400.

Okrem úvodného bonusového kreditu stále (do konca roka) platí akcia, že pri aktivácii programu Twin 250 a podpise Dodatku na 24 mesiacov získa každý zákazník automaticky vždy k dátumu zmluvného dobitia navyše kredit v hodnote 50 Sk a pri programe Twin 400 extra kredit v hodnote 150 Sk mesačne, ale len počas šiestich (Twin 250), resp. dvanástich (Twin 400) mesiacov.

Oficiálny web: Orange Twin.

Tlačová správa:

Bratislava, 1. októbra 2008 – Orange rozširuje výhody pre svojich zákazníkov, ktorí sa rozhodnú pre aktiváciu už obľúbeného programu Twin. Verní zákazníci môžu teraz získať bonusový kredit až 690 Sk (22,90 €) na volania a SMS k programu Twin, pričom výška bonusu je tým vyššia, čím dlhšie je účastník zákazníkom (pozn.red.: majiteľom paušálu) siete Orange.

Orange rozširuje princíp „Čím dlhšie, tým výhodnejšie“ aj na nový program Twin, ktorý umožňuje popri SIM karte s mesačným programom pravidelne dobíjať kredit na ďalšej SIM karte. Program Twin je ideálnou voľbou napríklad pre rodičov, ktorí chcú mať pod kontrolou mesačné výdavky na mobilnú komunikáciu svojich detí. Jednorazový bonusový kredit získajú všetci užívatelia programu Twin 250 a Twin 400 vo výške, ktorá je tým väčšia, čím dlhšie je zákazník účastníkom siete Orange. Tento kredit získajú vo forme stieracej karty, ktorá im bude vydaná na predajnom mieste pri aktivácii programu.

Počet rokov v sieti Orange Slovensko -> bonusový kredit:

2 - 4 roky -> 290 Sk / 9,63 €

4 - 8 rokov -> 490 Sk / 16,27 €

viac než 8 rokov -> 690 Sk / 22,90 €

Program Twin

Program Twin v sebe spája výhody paušálov a predplatenej karty pre tých, ktorí chcú pre svojich blízkych s predplatenou kartou niečo naviac. Aktiváciou programu Twin k svojmu paušálu získajú užívatelia ďalšiu SIM kartu pre svojich najbližších, na ktorej bude Orange každý mesiac z ich faktúry dobíjať kredit v rovnakej výške. Mesačné platby tak majú plne pod kontrolou podobne ako pri predplatenej karte a zároveň s predplatenou kartou získajú ich najbližší výhody paušálov v podobe výhodnejšej komunikácie a atraktívnejších telefónov za výhodnú cenu. Aj v októbri platí akcia, že pri aktivácii programu Twin 250 a podpise Dodatku na 24 mesiacov získa každý zákazník automaticky vždy k dátumu zmluvného dobitia navyše kredit v hodnote 50 Sk a pri programe Twin 400, získa extra kredit v hodnote 150 Sk mesačne.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu