BenQ-Siemens A38

Tlačová správa o low-ende Základný model určený pre najmenej náročných zákazníkov.

Nová najnižšia trieda mobilných telefónov od BenQ Mobile sa zameriava na moderný dizajn a profesionálnu funkčnosť. Dizajnovo orientovaný BenQ-Siemens A38 aj biznis orientovaný BenQ-Siemens A58 s integrovanou Bluetooth technológiou ponúkajú najvyššiu kvalitu a optimálnu spoľahlivosť za dostupnú cenu. Vďaka svojmu ergonomickému dizajnu a jednoduchému menu sa dajú oba modely ovládať pohodlne v každej situácii. Keďže sa zameriavajú len na najdôležitejšie funkcie, poskytujú všetko potrebné na hlasovú a dátovú komunikáciu. BenQ Mobile myslel na všetko dôležité potrebné na zjednodušenie života: organizér, veľký adresár, ako aj rôzne mobilné hry – a to je iba niekoľko z množstva všestranných funkcií nových modelov A triedy.

BenQ-Siemens A38 je vhodný hlavne pre tých, ktorí používajú svoje mobilné telefóny hlavne na uskutočňovanie hovorov a zároveň požadujú spoľahlivosť a moderný dizajn. Klasický tvar telefónu (rozmery 103,5 x 45,5 x 18,75 mm) perfektne padne do ruky. Funkčné tlačidlá kontrastných farieb umiestnené nad klávesnicou padnú do oka na prvý pohľad. A38 je vybavený 1,4-palcovým farebným displejom s rozlíšením 96 x 64 pixlov, ktorý zobrazuje pomocou technológie CSTN (Color super-twist nematic) LCD 65 536 farieb.

Vďaka adresáru A38 na 300 kontaktov si užívatelia nemusia držať telefónne čísla svojich známych v hlave. Navyše, do telefónu je možné uložiť až 300 SMS správ a "Privacy Manager" ochráni používateľa pred nežiadúcimi telefonátmi. Jeho ovládanie nemôže byť jednoduchšie – stačí si vytvoriť zoznam telefónnych čísel, od ktorých sa nemajú prijímať žiadne hovory. Okrem 32-tónových zvonení je štandardnou výbavou tohto telefónu aj budík, svetový čas, kalendár, kalkulačka, ako aj rôzne hry. Pohotovostný čas až 286 hodín a 248 minút hovoru robia z BenQ-Siemens A38 spoľahlivého spoločníka pri každodenných povinnostiach. Hands-free sady HES-104 a HES-108, dostupné ako originálne vybavenie, poskytujú potrebnú voľnosť a digitálnu kvalitu hlasu.

BenQ-Siemens A38 bude dostupný vo farbách „Bold Charcoal” a „X-treme Gray” od júla 2006. Cena bude stanovená pri uvedení na trh.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu