Januárová zmrzlina

Tohtotýždňové upratovanie je, na rozdiel od minulého, opäť v čase obeda. Chceme totiž využiť prirodzené denné svetlo, čiže jednu zo surovín, ktorú nedovážame z Ruska a navyše je permanentne v akcii...zadarmo.

Januárové ponuky majú stále nádych decembrového lacného pozlátka, operátori sa zrejme pripravujú na jar, kedy sa opäť Vianocami vyčerpané europeňaženky zákazníkov naplnia. Možno máte ešte v pamäti Jarnú mobilizáciu spred jedenástich rokov vo vtedajšom Globteli, ktorý tým odštartoval mániu mobilov za korunu. Ericsson GA628 však už patrí iba retrojedincom, prípadne do rúk prarodičov, ktorí snáď ešte stále dokážu oceniť jeho ušlachtilé miery a jednoducho jednoduchú jednoduchosť. Ocenili by možno aj nový maximobil v biznis ponuke Orangeu, hoci ten na prvý pohľad vyvolá skôr posmešný úškrn...minimálne od pánov z taiwanského HTC, ktorý z trhového koláča ujedá čoraz väčšie kúsky. Mňam. Čo bude povestnou vysokokalorickou šľahačkou z ďalekého východu, ukážu až najbližšie mesiace.

Nás môže potešiť aspoň to, že T-Mobile trpezlivo rýmoval len dva mesiace a už má opäť niečo nové. Zmysluplné veršíky nahradilo nové logo, štýl, a aj slogan "Zažime to spolu". Pohodlne sa posaďte, zavrite oči a v duchu si ho zopakujte...ešte raz...no neznie fantasticky? Marketingoví odborníci určite opäť strávili desiatky bezsenných nocí nad dômyselným konštruovaním tohto geniálneho slovného spojenia, ktoré bežný zákazník potrebuje k svojmu životu asi tak, ako ryby vanilkovú zmrzlinu. A ešte k tomu v januári. Kto toto všetko zaplatí je asi jasné: ja, ty, on, ona...

T-Mobile musí tvoriť hlavne v týchto ťažkých časoch a nahnať nové ovečky do ružových košiarov, kde ich aj pekne ostrihá. Dúfame, že aspoň farba zostáva pôvodná, aby omylom nevkročili do tabuizovaných oranžových a modrých priestorov, v ktorých už čaká iný hladný vlk. Ak však úplnou náhodou nacupitajú do modrej ohrady, môžu si tam aktivovať elektronickú faktúru a podrobný výpis hovorov. Tomuto asi ťažko uveríte, ale...zadarmo! Starú známu poštárku v hriešne krátkych tmavomodrých nohaviciach síce viac neuvidia, ale príroda sa určite poďakuje. Možno netušiac, že strom, ktorý tým ušetria od smrti v podobe papiera, aj tak nakoniec skončí niekde v krbe. Teplo je "in" a komu ekológia neprirástla k srdcu, môže za dobitie "dvackou" získať aspoň niečo, čo tu už raz bolo - tašku, tentoraz s fajkou. Tým sme aj nechtiac prezradili aktuálny módny trend na jar / leto 09. Masové rozšírenie je totiž vysoko pravdepodobné, aj keď ružové, vlastne nechutné sivé trojuholníkové ruksaky Reebok na každom druhom chrbáte vyzerali oveľa horšie.

Na záver opäť vyzdvihneme denné svetlo, pretože správny fóňák nad aktuálnou hrozbou "blackoutu" iba flegmaticky pokrčí plecami a z nočného stolíka vytiahne solárnu nabíjačku.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu