Orange: súťaž o romantickú večeru

Orange pripravil pri príležitosti dňa zaľúbených súťaž pre svojich zákazníkov o romantickú večeru pre dve osoby. Do súťaže sa môžete zapojiť odoslaním Valentínky alebo WAP push správy zo serveru www.ohudbe.sk. Každý zákazník ma k dispozícii 3 SMS/WAP push správy, ktoré platia len v sieti Orange. Za ostatné odoslané správy si zaplatíte podľa platného cenníka. Súťaž trvá od 10. do 20. februára 2009.

Tlačová správa:

S blížiacim sa sviatkom zamilovaných pripravil Orange pre svojich zákazníkov súťaž o romantickú večeru pre dve osoby v hodnote 300 €. Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto z portálu www.ohudbe.sk pošle Valentínku na ľubovolné telefónne číslo v sieti Orange Slovensko.

Valentínkou môže byť SMS správa, ktorú súťažiaci napíše a pošle z portálu www.ohudbe.sk alebo WAP push správa - multimediálny valentínsky obsah, ktorý si vyskladá na portáli a pošle niekomu ako WAP push na mobil.

Zákazník má k dispozícii 3 SMS/WAP push správy zadarmo v sieti Orange Slovensko, za cenníkový poplatok môže posielať neobmedzený počet správ. Šanca na výhru sa zvyšuje počtom odoslaných správ.

Súťaž trvá od 10. do 20. februára 2009.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu