V znamení lásky

Poznáte to. Začína sa vianočnými guľami, sobmi a gýčovo zasneženými jedličkami. V októbri. Tie vo februári vystriedajú srdcia, ruže a všetko červené, čo prebúdza romantické cítenie aj u najzarytejších odporcov umelo vyvolaných endorfínov. Tým ostatným ho odporúčame doplniť orieškovou čokoládou a s nohami na stole ignorovať ďalší nezmyselný komerčný sviatok.

Šťastlivci, ktorým sa podarilo nedoplniť čierne štatistiky piatku trinásteho tak majú aspoň dôvod obdariť svoju manželku, priateľku, milenku... Samozrejme, platí to aj pre opačné pohlavia. Obdarovať? Ale čím? Našťastie sú tu naši univerzálni multifunkční a pohotoví mobilní operátori, ktorí svojich zákazníkov nenechajú v "štichu". Ak pre vás v Tescu zostali iba zoschnuté ruže a spodné prádlo so srdiečkami vaša polovička jednoducho neobľubuje, máte aj inú možnosť. Skúste narýchlo poslať oranžovú valentínku a možno sa dočkáte bohatej večere za tri stovky. Podávať sa bude držková a bryndzové halušky, ovečky boli predsa výdatne podojené. Prečo? Lebo "do Hry sa nezapája účastník, ktorý si takýmto spôsobom objedná, stiahne alebo prepošle Obsah, ktorý je poskytovaný zadarmo". Ale na podobné vety sme už zvyknutí, hoci sa vždy zle hľadajú a čítajú. To bude asi tou veľkosťou písma. Kyslíkový operátor rozmýšľa inak, zabíja dve muchy jednou ranou. Ružoví pribaľujú low-endový telefón a tri eurá na mesiac, tajne dúfajúc, že zákazník nebude škrob a minie zopár drobných aj "nad rámec".

Trošku viac lobbingu a financií zo strany operátora a onedlho tu možno budeme mať aj Deň mobilnej komunikácie. Ideálny by bol 16. február, ktorý je úvodom do tohtoročného Mobile World Congress (MWC) 2009 v Barcelone. Takže zabudnite na to, že váš týždňový mobil je novinkou. Tie ozajstné sa predstavia až tam.

Náš vedúci v Španielsku nemôže chýbať a možno sa dočkáme aj exkluzívneho stretnutia s Barackom v chodbe pavilónu B4 za veľkým plagátom Jablotronu. Výmenou za detviansku fujaru a dvojlitrovku žinčice bude počmáraná A4 s Prvým kontaktom so Secterou Edge.

Určite sa teda máme na čo tešiť, čas čakania na prvé reporty si nezabudnite spríjemniť so svojou životnou láskou. A nielen dnes.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu