T-Mobile: nové bonusy pre programy Fix

T-Mobile uvádza novú akciu pre zákazníkov programov Fix. Tí, ktorí nemajú záujem o nový akciový telefón, si budú môcť vybrať z dvoch benefitov trvajúcich až 24 mesiacov. Pri prvom benefite získa zákazník 50 % extra kreditu každý mesiac. Ten platí pre oba programy počas celej doby viazanosti a platí pre využívanie služieb do všetkých sietí. Druhý benefit sa týka neobmedzených víkendových SMS. Tie budete môcť v čase víkendov posielať neobmedzene a bez akéhokoľvek poplatku. Akcia trvá 18 mesiacov pre program Fix 9 a 24 mesiacov pre program Fix 16.

Tlačová správa:

T-Mobile uvádza výnimočnú akciu pre zákazníkov programov Fix, ktorí momentálne nemajú záujem o nový akciový telefón. Vďaka aktuálnej akcii môžu získať dva špeciálne benefity zároveň platné až do 24 mesiacov, a to bez akýchkoľvek poplatkov.

Výhoda oboch benefitov spočíva v univerzálnosti – aj extra kredit, aj neobmedzené víkendové SMS budú môcť zákazníci využívať do všetkých slovenských sietí. Zákazník s touto kombináciou ušetrí každý víkend za posielanie SMS správ a popritom má každý mesiac k dispozícii o 50 percent viac kreditu ako v základnom programe. Vďaka tomu mu ostáva väčšie množstvo kreditu na hovory alebo posielanie SMS správ počas pracovných dní.

Akciová ponuka na programy Fix 9 a 16 bez mobilného telefónu platí pre nových i existujúcich zákazníkov od 18. marca do 30. apríla 2009 pri viazanosti 24 mesiacov.

50% extra kreditu každý mesiac:

Každý mesiac získa zákazník programu Fix 9 alebo Fix 16 od T-Mobilu až 50% extra kreditu k svojmu programu. Tento benefit platí počas celej doby viazanosti, t.j. 24 mesiacov.

Počas dvoch rokov získa zákazník pri programe Fix 9 až 108 € (3 253,61 Sk) a pri programe Fix 16 až 192 € (5 784,19 Sk) extra kreditu, ktorý platí pre využívanie služieb do všetkých sietí.

Neobmedzené víkendové SMS na celé dva roky:

Po úspešnej vianočnej kampani na neobmedzené posielanie SMS správ prichádza T-Mobile s unikátnou možnosťou – tento benefit ponúkne bez akýchkoľvek poplatkov v rovnakej podobe zákazníkom programu Fix, ktorí využijú akciovú ponuku bez mobilného telefónu.

V rámci akcie budú môcť posielať počas víkendov SMS správy do všetkých slovenských sietí úplne zadarmo. Pri programe Fix 9 sa tento benefit bude uplatňovať po dobu 18 mesiacov a pri programe Fix 16 bude platiť celé obdobie viazanosti, t.j. 24 mesiacov.

O programoch Fix:

Programy Fix sú osobitným druhom programu, ktorý ponúka výhody predplatenej karty i mesačného programu. Za využívané služby (hovory, správy, dáta) sa odčítava zákazníkom kredit, pričom pre hovory a SMS správy sa uplatňujú rovnaké ceny do všetkých sietí. Zákazníci tak majú jednoduchý prehľad o svojej spotrebe za mobilné služby. Pokiaľ zákazník využíva Fix bez mobilného telefónu, môže získať špeciálne benefity ako napríklad extra kredit a aj voľné víkendové SMS pri aktuálnej akciovej ponuke platnej do 30. apríla 2009.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu