šibi ribi...

A je to tu! Týždeň plný noviniek a prekvapení vystriedala nudná a nezáživná sedemdňovka. Teploty nad dvadsať, rady pred šrotoviskami a nový prezident. Ahaa, mám sa zaoberať telefónmi a operátormi.

Téčko ponúklo všetkým ignorantom férových cien zopár benefitov - 2 000 bodov môžu vymeniť za šnúrku na mobil, rajcovnú polokošeľu alebo dva termopoháre. A ešte zostane aj na vychladeného bažanta.

Českým bratom spoza rieky Moravy možno príde vypomôcť slovenský Orange, je ich predsa viac, sú bohatší a více mluví. Pán generálny riaditeľ si už údajne zakúpil slovník, k dvojročnej viazanosti sa bude podávať žinčica a oravské oštiepky.

Nám, Slovákom, zatiaľ musí postačiť príma Prima karta, trvanlivosť zakúpených benefitov je žiaľ kratšia, než trvanlivosť bežného polotučného mlieka v bielo-modro-červenom logovaní. Vlastne, akosi sa stáva štandardom, že čokoľvek, čo má mobilný pôvod a charakter, trvá iba 30 dní.

Kto sa nevie rozhodnúť pre správneho operátora, nech hodí očkom na "utorkové" home video. Vedúci v lone jarnej pučiacej prírody odprezentoval nový účes a mobily na dve simky. Je len na vašej demokratickej voľbe, koho z legendárnej trojice vynecháte.

Ou tú nudu zaklincovalo zľavou na Pohodu, hoci treba uznať, že pri správnej kombinácii aktivácií, je vstupenka cenovo skutočne zaujímavá. Fajnšmekri sa potešia Ojos de Brujo, a ešte si aj po prehýrenej noci zavolajú zo spacáku.

......................................kým ste "prečítali" týchto 38 bodiek, uplynul asi rovnaký čas, za aký by momentálne najrýchlejšia dátová sieť načítala kompletný elektronický telefónny zoznam čínskej provincie Chej-lung-ťiang. Nový svetový rekord je na svete a my všetci sa z neho radujeme. A rýchlo!

Užite si predĺžený víkend, v pondelok nešetrite vodou a kolínsku vodu Oblievačka nahraďte konečne Lacoste. Nech to má nejakú úroveň!

Diskusia k článku:

Začať diskusiu