T-Mobile: neobmedzené volania alebo mobilný internet pre podnikateľov zadarmo

T-Mobile rozširuje taktiež ponuku pre firemných zákazníkov o balíček volaní počas silnej prevádzky pracovných dní a o kombináciu hlasového programu a 1 GB dát mobilného internetu. Zákazník si môže vybrať jeden z troch pripravených balíčkov alebo akciu s mobilným internetom. Nová ponuka je platná oddnes do 30. júna 2009 a týka sa zákazníkov, ktorí si aktivujú alebo predĺžia program Podnikateľ na ďalších 24 mesiacov.

Internet zdarma

Nová jarná ponuka pre firemných zákazníkov bude obsahovať špeciálnu kombináciu hlasového programu a prístupu na internet. Táto akcia umožňuje získať paušál Podnikateľ 150 a vyšší spolu s jedným gigabajtom dát mobilného internetu zdarma počas doby 24 mesiacov. Dáta bude možné využívať aj s APN internet, teda nielen z mobilného telefónu ale aj z notebooku. K balíku dát si môžete zobrať aj USB modem Huawei E176 za akciovú cenu 1 € (30,126 Sk) a zároveň aj mobilný telefón za akciovú cenu. Pokiaľ budete mať záujem o dátovú kartu Leadtek alebo Leadtek USB modem, môžete ich dostať za 1 € (30,126 Sk), pokiaľ nevyužijete akciu na nový mobilný telefón alebo za cenu 109 € (3 283,73 Sk) pri súčasnej kúpe akciového telefónu. Za dáta nad rámec voľného gigabajtu zaplatíte za každý prenesený megabajt 3,9 centu (1,17 Sk).

Balíček Nekonečno v špičke

Namiesto internetu zdarma si môžete zvoliť aj balíček Nekonečno v špičke, ktorý je určený pre zákazníkov volajúcich počas špičky pracovných dní v sieti T-Mobile. Tento balíček obsahuje 1 000 voľných minút do siete T-Mobile, ktoré môžete čerpať počas pracovných dní od 8. do 18. hodiny, a to aj pred vyčerpaním voľných minút. Pri volaní do ostatných sietí sa uplatňuje čas z voľných minút základného balíka programu Podnikateľ. Balíček Nekonečno v špičke môžete využívať až do 24 mesiacov zdarma. Dĺžka platnosti balíčka závisí od zvoleného predĺženého či novoaktivovaného programu.

Zároveň majú zákazníci T-Mobilu k dispozícii za rovnakých podmienok aj ďalšie dva balíčky, a to:

- Nekonečné volania, ktoré obsahujú 2 000 voľných minút do siete T-Mobile a pevných sietí v SR v čase od 18. do 8. hodiny a môžete ich čerpať už pred prevolaním voľných minút

- Extra 100 minút, ktoré obsahujú 100 minút do všetkých sietí počas pracovných dní od 8. do 18. hodiny po vyčerpaní voľných minút

Po uplynutí benefitov si môžete platnosť balíčkov predĺžiť za mesačný poplatok 12,99 € (391,34 Sk) pre Nekonečno v špičke, 9,92 € (299 Sk) pre Extra 100 minút a 6,61 € (199 Sk) pre Nekonečné volania.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu