Ružový kopirák

Tej ružovej sa asi nezbavíme. Opäť máme v rukách utierku tejto farby.

Páni z Orangeu totiž zrejme zaspali, snívajúc svoj sci-fi sen o zanechaní výrazného odkazu v GSM dejinách ľudstva. Tri bonusové eurá mesačne pri viazanom internete s podivnou Toshibou, sú slabým tohtotýždňovým výkonom, takže majú od nás tentokrát pokoj.

Mnohí si určite pamätajú sedemdesiate a osemdesiate roky, keď okrem Merkuru a igráčikov leteli najmä tmavomodré kopírovacie papiere. Tie v novodobej histórii učarovali aj manažérom v téčku, akurát, že pôvodný modrý cenník priamo kopírujú cez magentový "kopirák" s prívlastkom Naj. Škoda, že obišli dáta a pár príjemných okysličených maličkostí. Namiesto toho pribudli podmienky a slovo kupón, pri písaní ktorého sa už začínam cítiť trápne. Takže ho interne nazvime "kartičkou často spomínanou". Na najbližšie narodeniny teda od blízkeho nečakajte v úhľadnej bielej obálke stovku eur, ale spomínanú jednu KČS. Podnikatelia si pribalia BČS.

Ďalšie tisícky vyvolených môže potešiť aspoň fakt, že GGG signál bude tento rok aj v iných mestách, resp. mestečkách. Či sa dočkáme aj pokrytia v lokalite Badačov grúnik v katastri Hornej Marikovej, nám slečna zo Služieb zákazníkom nedokázala odpovedať.

Vedúci totiž utorkovou cestou tam nakrúcal ďalšiu časť videorecenzie, keď buzolu vymenil za navigačný softvér. Slovenský.

O2 márne volá po zrýchlení migrácie ovečiek zo salaša A do salaša B, všetko končí pri smutnom "beee", ozývajúcom sa dolinou niekedy aj dva týždne. Prečo má snaha ou-tú efekt podobný výkriku do zaváraninovej fľaše asi vieme všetci.

Podobne volá o pomoc aj Nokia, prepad prevádzkového zisku o 96 % je znateľný, vedúci si teda najnovšie na fínske tlačovky nosí vlastnú minerálku.

Holt, kríza je kríza.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu