Pochybný internetový obchod?

V našom diskusnom fóre sa aktuálne rieši horúca téma, v ktorej čitatelia rozoberajú skúsenosti s pochybným internetovým e-shopom Webareal.sk/superceny. Tento obchod patriaci malému východoslovenskému podnikateľovi ponúkal neštandardne nízke ceny mobilných telefónov. Pri objednávaní tovaru zo stránky e-shopu bolo nutné zaplatiť za nákup vopred.

Jeden čitateľ založil vo fóre tému s otázkou, či má niekto s obchodom skúsenosti, keďže ceny sú dosť nízke. Upozornili sme ho, že obchod má podozrivé nielen ceny, ale aj majiteľa.

Neskôr sa ozvala čitateľka, ktorá sa už sťažovala, že po objednaní a zaplatení tovar neprišiel. Po negatívnych skúsenostiach sa rozhodla vyhľadať kontakt na majiteľa obchodu, no beznádejne. Stránka má navyše od 28. 4. 2009 pozastavenú činnosť z dôvodu interných problémov dodávateľa. Tak zrejme neostáva nič iné, než riešiť túto nemilú situáciu sťažnosťou, a zrejme tiež súdnou cestou. Možno bolo oklamaných viac ľudí, a tak vás žiadame, pokiaľ máte akúkoľvek skúsenosť s týmto obchodníkom, vyjadrite sa v našom diskusnom fóre.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu