Hapčííí

Sobota trinásteho...včerajší piatok si vydýchol, bolo to tesne. Týždeň potešil hlavne pomarančových a jablkových. A my ostatní? Dočkáme sa. Ale nepredbiehajme.

Vraj bolo menej noviniek a recenzí? A kde je utorkovo-stredajšo-štvrtkové video? Nie je.. Vysvetlíme. Najvyšší z najvyšších dal ďalší dôkaz o svojej zraniteľnosti, a tak celý týždeň trávi v posteli v objatí príťažlivej chrípky (H1N1???) a písaním pamätí. Pre istotu. Obetavo pridal aspoň zopár článkov a otestoval fotorámik, ostatné zmákol odolnejší Michal, ktorý zrejme konzumuje viacej zeleniny.

K tým jablkám. Konečne nový ajfón a kvantum nových funkcií, hoci takmer všetky už priemerný Slovák využíval pred piatimi rokmi. Takže pokrok u Apple? Nie, skôr opatrné dávkovanie toho, čo je už roky samozrejmé. Nabudúce zostane viac priestoru pre inovácie, prihodí sa ďalší megapixel, zväčší logo a "new generation is here!". Poznáte to, aj čokolády majú na obale občas "ešte viac bubliniek a alpského mlieka".

Orange konečne rozbúril pokojné hladiny vlastného prepaidu, aj keď iba dorovnáva férovú ponuku, ktorá všetko začala. Majster N dostal konkurenciu. Bolo načase, rybník sa začal meniť na močiar a cicajúce komáre si už konečne zaslúžili dostať po sosáku repelentom. Ostáva otázka: Kedy bude využívanie akejkoľvek výhody zbavené výrazu "za poplatok"?

Vlastne, už je, v roamingu. Úderom úvodnej júlovej polnoci páni z únie už reálne odklepnú roky neschváliteľné. Áno, roaming fakt zlacnie, poteší aj tarifikácia. Komu stále nestačí, nech uprednostní Zelenú vodu a slovenské babenky v Tesco stane. Okresané tržby operátorov vylepší jedine obľúbené bezúniové Chorvátsko. Samozrejme paradoxy sú všade, ale volať z cudziny lacnejšie než z rodnej hrude je na zamyslenie.

Nokia hľadá ďalšiu cestičku, ako nabíjať telefón. Nabíjačky sú pasé, čo tak využiť elektromagnetické žiarenie? Alebo vietor? Alebo dážď? Alebo...

Vedúcemu prajeme skoré uzdravenie.. Aj keď, takáto GSM anarchia tiež nie je zlá.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu