Orange: nová služba Uvítacie tóny

Uvítací tón, teda melódiu, ktorá bude hrať volajúcemu namiesto klasického tú-tú, si môžete nastaviť v T-Mobile (za mesačný poplatok) aj v sieti O2 (zadarmo, ale v horšej kvalite). V sieti O2 to považujem za ideálny spôsob, ako skutočne upozorniť, že moje číslo bolo presunuté do tejto siete. Často sa totiž stáva, že jednoduchý tón upozorňujúci na prenesené číslo nezaregistrujem.

Prečítajte si: O2: spustenie služby Uvítacie tóny (30. 12. 2008)

Náš čitateľ Pendo nás včera vo fóre upozornil, že sa na stránke oHudbe.sk, ktorej majiteľom je Orange, objavila nová služba Uvítacie tóny.

"Uvítací tón je melódia, alebo zvuk, ktorý nahradí klasické zvonenie, ktoré počujú vaši priatelia, kolegovia či vaši známi počas telefonovania, až pokým neprijmete hovor. Takouto melódiou môže byť napríklad vaša obľúbená skladba z hitparády, známy filmový hit, vtipná hláška alebo iný zvuk. Klasický vyzváňací tón bude však stále počuť v pozadí. Aktivovať a nastaviť uvítacie tóny si môžete prostredníctvom stránky ohudbe.sk alebo na telefónnom čísle 600. Služba Uvítacie tóny je spoplatnená mesačným poplatkom, a tiež poplatkom za každú stiahnutú pesničku."

Cena služby zatiaľ nie je známa.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu